Nick Zwaan is pupil van de week

10 september 2018
Mijn naam is Nick Zwaan, ben 10 jaar, zit op Het Mozaiek Petenbos en ik speel in JO11-2. Ik zit al 4 jaar bij GVVV. Mijn zussen Eline en Lieke voetballen ook al jaren bij de club. Wij zijn dus echt een G.V.V.V.-familie en komen ook graag bij het 1e elftal kijken. Jammer dat ze een mindere start hebben, maar dat zal vast wel weer goed komen.
 
Mijn specialiteiten zijn vrije trappen en corners met links. Afgelopen seizoen heeft mijn coach Michiel Huizeling een videofragment van een doelpunt vanuit een hoekschop ingezonden naar Voetbal.nl. Eerst werd ik voetbalmoment van de maand en hierna ook nog eens KNVB voetbalmoment van 2018. Dat was echt gaaf! Ik kreeg een hele grote beker met mijn naam erop gegraveerd, twee kaartjes voor Nederland-Peru, een interview met AD voor in de krant en ik mocht ook nog in de studio komen bij RTV Utrecht!
 
Ik vind het heel erg leuk dat ik pupil van de week mag zijn. Vooral mijn moeder is er erg trots op. Vorige week ben ik met mijn vader naar de wedstrijd Nederland-Peru geweest. Ondanks dat ik zelf voor Vitesse ben, was het in de Arena ook wel leuk hoor. Ik hoop dat het 1e elftal vandaag wint tegen Jong Almere City FC en dat Robert van 't Foort op de bank zit of zelfs ook mee mag doen met de selectie. Come on Blauwuuhhhhh! Jullie kunnen het!
 
 
Groetjes van Nick Zwaan