Panhuistoernooi 29 juni 2019

20 juni 2019
Het seizoen is weer voorbij gevlogen! Maar dat betekent dan ook dat het jaarlijks terugkerende Panhuis toernooi weer voor de deur staat. Zaterdag 29 juni is het dan zover. De eerste kennismaking van de nieuwe JO19, JO17 en JO15 selecties voor het komende seizoen. De eerste krachtmetingen op het hogere niveau in de nieuwe samenstellingen.
 
Het is inmiddels de 6e editie van dit spraakmakende toernooi en het is dan ook niet de vraag of we over vier jaar het eerste decenium gaan volmaken, dat gaan we gewoon doen. Samen met onze overburen DOVO organiseren we dit toernooi. Op het veld zijn we altijd aan elkaar gewaagd en hangt er een bepaalde spanning, vergelijkbaar met Feyenoord-Ajax, Spakenburg-Ijsselmeervogels omheen. Maar het organiseren van dit mooie toernooi doen we samen!
 
Ook dit jaar weer een groot aantal “oude bekenden” op het toernooi zoals Roda ’46, SKV, Oranje Nassau en Vriendenschaar, maar ook een aantal nieuwkomers zoals VV Veenendaal en Bennekom. In het programmaboekje vind je het toernooischema. De eerste wedstrijden beginnen om 10:00 uur en de laatste finale zal plaatsvinden om 15:30 uur met aansluitend de prijsuitreiking.
Deze prijsuitreiking zal gedaan worden door niemand minder dan Niek Oosterlee, trainer eerste elftal G.V.V.V.
 
Kortom, het beloofd weer een mooi toernooi te worden op divisie niveau. Ik zou zeggen: “Komt allen naar het Panhuis!”

 
Met sportieve groet,
Toernooicommissie G.V.V.V./DOVO