Selectietrainers jeugdopleiding nieuwe seizoen

17 april 2019
Trainersstaf selectieteams jeugdopleiding seizoen 2019-2020 bekend

Ondanks dat het huidige seizoen nog in volle gang is, wordt er ook bij de jeugdopleiding al naar het nieuwe seizoen gekeken. De hoofdjeugdopleiding en medewerkers voetbaltechnische zaken zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om de trainersstaf voor het seizoen 2019-2020 samen te stellen en heeft zodoende al goed nieuws te melden over de jeugdopleiding.
 
Justin Spies zal de nieuwe trainer worden van de JO8-1. Justin, zelf speler van JO19-1, heeft zijn debuut in het eerste van G.V.V.V. al mogen maken en mag komend seizoen als trainer van een selectieteam zelfstandig aan de slag. Justin heeft zijn TC3/UEFA C diploma als trainer en volgt een opleiding aan Dulon College Sport en Bewegen.
 
Tom Ariessen zal de nieuwe trainer worden van de JO9-1. Tom is al een aantal jaren actief als assistent pupillentrainer. Heeft ook zijn KNVB Pupillentrainersdiploma en gaat TC3/UEFA C volgen.
 
Erik Warnar gaat de jongens van JO10-1 onder zijn hoede nemen. Erik is op dit moment selectietrainer van JO8-1 en volgt op de HAN de ALO. Sport en opleiden zit hem al aardig in het bloed. 
 
Jesper Gerritsen is ook al een aantal jaren trainer en heeft inmiddels naast zijn Pupillentrainer diploma ook het TC3/UEFA C diploma. Hij gaat de JO11-1 trainen. 
 
Mark van de Berg in het dagelijks leven makelaar/taxateur en al enkele jaren trainer binnen onze jeugdafdeling, gaat JO12-1 trainen. Mark heeft net als Jesper, naast zijn Pupillentrainer diploma, ook het TC3/UEFA C diploma.
 
Moustapha Lahine in het dagelijks leven docent Engels aan het Rembrandt College en ook al enkele jaren jeugdtrainer en in het bezit van TC3/UEFA C gaat de JO13-1 doen. Wat wil je nog meer als speler van JO13-1 die voor het eerst naar de middelbare school gaan en dan training krijgen van een leraar die goed weet welke veranderingen er dan op je af komen.
 
Sven van Roekel is de enige nieuwe trainer binnen de jeugdopleiding die nog geen team bij G.V.V.V. getraind heeft. Sven heeft echter al veel ervaring en met hem halen we zelfs een bondscoach binnen. Binnen de KNVB houdt hij zich bezig met talent coach MO12/13 en is assistent-bondscoach bij MO 14/15. Sven gaat de JO15-1 trainen en heeft TC2/UEFA B.
 
William Bouman blijft de JO17-1 doen. Heeft TC3/UEFA C en gaat komend seizoen op voor TC2/UEFA B. William is hiernaast erg actief met het verder optimaliseren van ons dit jaar ingevoerde speler volgsysteem.
 
Anass Lakhal al enige jaren een bekende op ons sportpark en trainer van onder andere JO13-1 en JO15-1 gaat komend seizoen de JO19-1 doen. Sinds kort is hij in het bezit van TC2/UEFA B diploma. In het dagelijks leven is Anass werkzaam bij een welzijnsorganisatie als Jeugdwerker. Een trainer die dus goed weet wat er zoal speelt bij de jeugd en hoe daarmee om te gaan.
 
 
Cees Jansen VTZ-onderbouw
Martien Terschegget VTZ-bovenbouw
Jacko Stuivenberg VTZ-Hoofd Jeugdopleiding