Talent Rafi Öztürk verkast naar FC Utrecht

10 mei 2019

Rafi Öztürk van G.V.V.V. JO8-1 zal vanaf volgend seizoen voetballen bij FC Utrecht JO9-1.


Rafi is bezig aan een sterk seizoen bij G.V.V.V. JO8-1. Mede hierdoor viel hij op bij BVO’s.
Robin van den Berg (leider/trainer van G.V.V.V. JO10-1) en tevens jeugdscout bij FC Utrecht had hem verschillende keren zien spelen, zowel op zaterdagen in de wedstrijden, als op de trainingen, en ontdekte daarbij zijn buitengewone voetbaltalent.

Via Van den Berg kreeg Rafi Öztürk al snel een uitnodiging van FC Utrecht om op stage te komen. Na dat stage traject kreeg hij te horen dat hij was aangenomen. En dat veroorzaakte natuurlijk veel blijdschap bij hem en zijn familie als je het mag gaan proberen bij zo’n grote en bekende betaald voetbal organisatie.
Deze overgang van de jonge talentvolle Öztürk is wellicht een eerste stap in de richting van een goede samenwerking tussen de profs en de amateurs, want FC Utrecht en G.V.V.V. hebben besloten om dat op korte termijn verder te gaan intensiveren.

Het is natuurlijk ook een mooie pluim op de hoed van de jeugdopleiding van onze club, dat echt heel talentvolle spelers een kans krijgen om zich verder te gaan ontplooien.
Rafi Öztürk is ook niet de eerste die deze kans krijgt. Niet zo heel lang geleden gingen Saverio Zondag (FC Twente), Timo van de Bovenkamp en Gio Antic (Vitesse), en Joran Hardeman ook FC Utrecht hem voor.

G.V.V.V. wenst Rafi heel veel succes aankomend seizoen bij FC Utrecht en bedankt hem voor zijn inzet bij G.V.V.V. JO8-1.