Toernooi agenda (bijna) rond

12 oktober 2018

Hoewel de toernooi periode nog niet zo heel lang geleden achter de rug is gelaten, is onze zeer actieve toernooicommissie bestaande uit Matthy Spies, Evenlien Koster, Hans van Eijk en Marcel van Beek, achter de schermen alweer druk in de weer met de voorbereidingen van de vijf toernooien in 2019.


Matthy Spies (links van de Ziggo jongen) en Evelien Koster (met microfoon) zijn drijvende krachten binnen de toernooicommissie.


De eerste taak was om de speeldata daarvan te bepalen en die zijn nu, op het Panhuistoernooi na, allen vastgesteld.
Op goede vrijdag 19 april 2019 start het kwartet toernooien met het internationale Steve Billinghurst Friendshipcup toernooi.
Het tweede evenement staat dan te wachten op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) wanneer het Gerard Willemse toernooi op de agenda staat.
De jongste jeugd komt aan bod op het Arie Blankenspoor pupillen toernooi wat zal gaan plaatsvinden op zaterdag 1 juni 2019.
Daarnaast worden meisjes- en vrouwenteams uitgedaagd om deel te nemen aan het Blauwe Leeuwinnen toernooi wat een week later, op zaterdag 8 juni 2019, haar beslag zal krijgen.  
Voor het afsluitende Panhuistoernooi moet nog een datum worden gevonden.


Hans van Eijk in de rol van spreekstalmeester tijdens een van de toernooien.

Al deze data zijn ook terug te vinden in de agenda op deze website en op de speciale toernooi pagina. Die vind u door hier te klikken, waar tevens een wat meer uitgebreide beschrijving staat over de categorie van de deelnemende teams en de oorsprong van de diverse toernooien.

Tevens wijst de toernooicommissie erop dat er vanaf nu alvast de mogelijkheid wordt geboden om in te schrijven voor de toernooien in de diverse categorieën. Wenst u eerst wat nadere informatie, dan kan dat natuurlijk ook.
Voor beide kunt u mailen naar: toernooicommissie@gvvv.nl