Voorlopige teamindelingen jongens bekend

1 juni 2019
De teamindelingen voor het nieuwe seizoen heeft de jeugdopleiding van de club zojuist bekendgemaakt. Onderaan dit bericht vindt u in een document alle indelingen van de jongenselftallen.

 

De afgelopen weken/maanden zijn de coördinatoren, leiders/trainers van de jeugdteams, scouts en VTZ (Voetbal Technische Zaken) bezig geweest met de teamindeling van de jeugdteams voor het seizoen 2019/2020. De samenstelling van de teams is uiterst zorgvuldig tot stand gekomen. De procedure die wij het hele seizoen volgen staat beschreven op de website onder kopje ‘Selectiebeleid’. Of het nu gaat om selectieteams of niet-selectieteams, alle teams krijgen dezelfde aandacht.

 

Net als voorgaand seizoen wordt de voorlopige indeling via de website bekend gemaakt. Deze keer eerst de jongens, de meisjes volgen op 15 juni vanaf 19.00 uur. De dames- en meisjesafdeling volgt later vanwege een aantal ontwikkelingen binnen het meisjesvoetbal, zoals bijvoorbeeld het opzetten van Divisie voetbal waar onze o.a. MO17-1 voor in aanmerking komt. Ook wachten we het Blauwe Leeuwinnen toernooi af, wat wellicht nog extra leden oplevert.

 

In de week van 10 september worden er aftrapbijeenkomsten georganiseerd voor ouders/verzorgers. De ouders/verzorgers worden geïnformeerd over het komende seizoen 2019/2020. Een uitnodiging hiervoor heeft al op de website gestaan. Tijdens deze avond wordt er informatie gegeven over onder andere de missie, visie, kernwaarden, trainingen etc. 

 

Wij rekenen dan op uw komst.

 

 

Namens Voetbal Technische Zaken (VTZ),

 

VTZ-onderbouw (teams t/m JO13): René van de Craats

VTZ-meisjes (alle meisjes teams): Marco Gerritsen

VTZ-kader (stagebegeleiding, speler-volgsysteem): Cees Jansen

VTZ-scouting (interne en externe scouting): Marc Prins

VTZ-keepers (keepers training, scouting keepers): Arno Blankenspoor

VTZ-bovenbouw (teams vanaf JO14): Martien Terschegget

VTZ-HO (hoofdopleiding): Jacko Stuivenberg

 

Voor vragen of opmerkingen over de indeling, kunt u een e-mail sturen naar jeugdwedstrijden@gvvv.nl

 

OMSCHRIJVING  
Teamindelingen seizoen 2019/2020 (update 04/06)