Voorlopige teamindelingen meiden bekend

15 juni 2019

De voorlopige teamindelingen voor het nieuwe seizoen heeft de jeugdopleiding van de club bekendgemaakt. Onderaan dit bericht vindt u in een document alle indelingen van de vrouwen- en meisjeselftallen.

 

De afgelopen periode zijn de coördinatoren, trainers en leiders van de meisjes- en vrouwenafdeling binnen de opleiding van onze vereniging bezig geweest met het maken van de teamindelingen voor volgend seizoen. Het is goed om te zien dat er ook dit seizoen weer veel nieuwe meiden lid zijn geworden van G.V.V.V. Vooral ook de jongste meiden hebben zich in de afgelopen periode ingeschreven als spelend lid. Ook nu het WK in het vrouwenvoetbal druk aan de gang is, verwacht de jeugdopleiding ook hierdoor de komende periode nog enkele leden te mogen verwelkomen. 

 

MO17 op hoog niveau

In het nieuwe seizoen komen namens G.V.V.V. drie elftallen uit in de leeftijdscategorie Onder 17, hierdoor is het voor de jeugdafdeling mogelijk geworden om de MO17-1 op Hoofdklasse niveau uit te laten komen. 

 

Twee vrouwenteams

De vereniging heeft de ambitie om vanaf volgend seizoen twee vrouwenelftallen in competitieverband uit te laten komen, echter hebben zich hier nog onvoldoende vrouwen voor ingeschreven. Heb jij interesse om volgend seizoen in een vrouwenelftal te spelen en wil jij hier meer interesse over? Stuur dan een e-mail aan Marco Gerritsen (coordinator-meisjes@gvvv.nl). 

 

Doelstellingen nieuwe seizoen

Voor het nieuwe seizoen heeft de jeugdopleiding als doel om weer meer nieuwe leden te werven, die lopende het seizoen of op een ander gewenst moment kunnen instromen. Daarnaast wordt er gekeken om komend seizoen de teams ook vaker met elkaar te laten trainen, met als doel om het niveau van alle spelers te verbeteren. Daarnaast wordt er ook gekeken om individuele spelers met andere teams mee te laten trainen, als dat de ontwikkeling bevordert. Dit geldt voor de teams vanaf Onder 11. 

 

De coördinatoren van de meidenafdeling (Michel Meijer, Brenda Dekker en Marco Gerritsen) willen graag via deze weg iedereen bedanken die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de meiden c.q. andere activiteiten binnen G.V.V.V. 

 

Voor vragen of opmerkingen over de teamindeling, kunt u een e-mail sturen naar jeugdwedstrijden@gvvv.nl.

 

 

OMSCHRIJVING  
Teamindelingen seizoen 2019/2020