G.V.V.V.-er Stuivenberg behaalt KNVB diploma Hoofd Opleiding A

24 januari 2020

Jacko Stuivenberg die actief is als Hoofd Jeugdopleiding bij G.V.V.V. heeft na het doorlopen van een intensieve cursus van 1,5 jaar zijn diploma ontvangen op het KNVB Bondsbureau in Zeist. Het diploma Hoofd Opleiding A is het hoogst mogelijke diploma voor het amateurvoetbal en slechts 30 personen hebben dit diploma in bezit, iets waar G.V.V.V. en Jacko terecht trots op mogen zijn.

Het opleiden en begeleiden van trainers binnen G.V.V.V., het opzetten van een intern- en extern scouting team en het versterken van de voetbaltechnische organisatie zijn verdiensten die Jacko in de afgelopen periode al gerealiseerd heeft.Om de best mogelijke opleiding te bieden, werkt de jeugdafdeling van G.V.V.V. met de best opgeleide trainers. Zowel bij de selectie- als de recreatieteams beschikken vrijwel alle trainers over een KNVB diploma.
Hiermee is G.V.V.V. binnen Nederland een voetbalclub die tot de top behoort voor wat betreft de meest gediplomeerde trainers.

Een van de activiteiten van Jacko Stuivenberg is om ook de nieuwe trainers en leiders op te leiden, waarvoor hij zelf namens de KNVB binnen de vereniging een JVTC opleiding mag geven.

Namens het jeugd- en algemeen bestuur feliciteren wij Jacko Stuivenberg van harte met het behalen van zijn diploma.

 

René van Maasakkers,

Jeugdvoorzitter G.V.V.V.

Samen met Jacko ontvingen nog negen andere collegae het felbegeerde diploma waaronder Ernst van Nispen en Ruben Plu van respectievelijke competitie genoten De Treffers en Rijnsburgse Boys.
Door hier te klikken ziet u de tien kersverse Hoofden Jeugdopleidingen met hun diploma en kunt iets meer te weten komen over allen ins en outs van deze opleiding.