Inschrijven voor nieuwe voetbalschool bij G.V.V.V.

14 september 2019
Vanaf dit najaar start er een voetbalschool op de vrijdagavonden bij G.V.V.V. Na vele gesprekken door de afdeling voetbal technische zaken bij de jeugd van G.V.V.V. is besloten om in zee te gaan met Richard Ribbens van Voetbalschool ABC.

                                           


Voor Richard is dit de kans om voor de gehele Vallei regio een voetbalschool te organiseren bij de toonaangevende amateurvereniging G.V.V.V . 

De voetbalschool richt zich op de jongste jeugd van 7 tot en met 13 jaar oud voor zowel jongens als meisjes. De trainingen van de voetbalschool zullen op de vrijdagavond op een tweetal tijdvakken van 17.00 tot 18.00 uur en van 18.15 tot 19.15 uur georganiseerd worden aan de blauwe zijde van sportpark Panhuis. 
 
De trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling. Binnen deze trainingen wordt de focus gelegd op het verbeteren van:
  • Pass en traptechniek
  • Aan en meeneemtechniek
  • 1 tegen 1 situatie (meerdere situaties)
  • Kap en draaitechniek
  • Wendbaarheid en souplesse
 
Voetbalschool ABC wil jonge voetballers de kans geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen.
 
De eerste trainingen starten op vrijdag 20 september en tot 1 september kan iedereen zich rechtstreeks inschrijven bij Voetbalschool ABC.

Voor meer informatie en inschrijvingen ga naar de website van www.voetbalschool-ABC.nl.
 
 
Rene van Maasakkers
Jeugdvoorzitter G.V.V.V.