JO8-3 verwend door twee sponsoren

24 december 2019

De JO8-3 van G.V.V.V. is kortgeleden verwend door DeKo Sign en Studio Táboas. De sponsoren gaven de gedreven jongens trainingsjassen en mooie gepersonaliseerde tassen. 

 

Met het koude weer van de laatste tijd is het des te fijner als je een trainingsjas kan aantrekken na het spelen van een spannende wedstrijd. Met dank aan beide sponsoren krijgen de jongens het na afloop niet koud en houden zij het warm in een mooi trainingsjasje. 

 

Daarnaast kunnen alle spullen makkelijk worden meegenomen in prachtige voetbaltassen. Om het helemaal af te maken werden alle tassen voorzien van een eigen naam, zodat alle jongens direct weten welke prachtige tas van hen is. 

 

De jongens tonen trots hun eigen trainingsjack en tas.

 

DeKo Sign

Drukwerk, reclamemateriaal en sign artikelen heeft ieder bedrijf nodig. De uitdaging is om het gewenste product vorm te geven en advies te krijgen over alle mogelijkheden en de juiste materialen. DeKo Sign heeft alle expertise in huis en denkt vanaf de aanvraag tot het eindproduct met u mee.

 

Studio Táboas

Studio Táboas is het adres voor al uw grafische wensen, zoals huisstijlen, visitekaartjes, bedrijfslogo's, geboortekaartjes, merchandise, folders, etc. etc.