Prettige aftrapbijeenkomsten

13 september 2019

Afgelopen dinsdag-, woensdag- en donderdagavond werden de ouders/verzorgers van alle spelers/speelsters van de jeugdteams in de gelegenheid gesteld om geïnformeerd te worden over het beleid wat hoofd jeugdopleiding, Jacko Stuivenberg, samen met zijn kadermensen, heeft uitgedokterd voor nu en in de toekomst.

Tijdens die drie bijeenkomsten werden alle aanwezigen bijgepraat over de missie, visie en kernwaarden die G.V.V.V. voor ogen heeft. Ook werd uitleg gegeven waar het technisch kader zich mee bezig houd en informatie verstrekt over selectie en niet-selectie teams, A- en B-categorie teams, scouting, speler-volgsysteem en nog veel meer.

Jacko Stuivenberg liet weten dat het drie zeer geslaagde bijeenkomsten waren en het tevens een goede stap naar uitwerking en uitdraging was van de zogenaamde ‘Blauwe Draad’.

De powerpoint presentatie die Jacko Stuivenberg heeft gegeven op die bijeenkomsten is via deze link: https://drive.google.com/file/d/11V0TqKhZi8xqmkRu5BPHFM-bfZO59wdO/view nog eens op het gemak terug te kijken voor de aanwezigen en/of andere geïnteresseerden.