Toernooiagenda vastgesteld door toernooicommissie

17 oktober 2019

Onze zeer actieve toernooicommissie bestaande uit Matthy Spies, Evelien Koster, Gert van de Haar en Arnold Spies, is achter de schermen druk in de weer met de voorbereidingen van de vijf toernooien in 2020.

 
Matthy Spies (links van de Ziggo jongen) en Evelien Koster (met microfoon) zijn drijvende krachten binnen de toernooicommissie.


Op goede vrijdag 10 april 2020 starten de toernooien met het internationale Steve Billinghurst Friendshipcup toernooi.
Het tweede evenement staat dan te wachten op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) wanneer het Arie Blankenspoor toernooi op de agenda staat voor de jongste jeugd.
De JO10-1 en JO11-1 komen aan bod op het Gerard Willemse toernooi wat zal gaan plaatsvinden op zaterdag 30 mei 2020
Daarnaast worden meisjes- en vrouwenteams uitgedaagd om deel te nemen aan het Blauwe Leeuwinnen toernooi wat zal plaatsvinden op zaterdag 13 juni 2020.  
Het afsluitende Panhuistoernooi vindt hoogstwaarschijnlijk eind juni 2020 plaats.


Hans van Eijk hier nog in de rol van spreekstalmeester tijdens een van de toernooien, wordt zeer bedankt voor bewezen diensten en is opgevolgd door Arnold Spies.
 

Al deze data zijn ook terug te vinden in de agenda op deze website en op de speciale toernooi pagina. Die vind u door hier te klikken, waar tevens een wat meer uitgebreide beschrijving staat over de categorie van de deelnemende teams en de oorsprong van de diverse toernooien.

Tevens wijst de toernooicommissie erop dat er vanaf nu alvast de mogelijkheid wordt geboden om in te schrijven voor de toernooien in de diverse categorieën. Wenst u eerst wat nadere informatie, dan kan dat natuurlijk ook. Voor beide kunt u mailen naar: toernooicommissie@gvvv.nl

 

Tot en met seizoen 2018-2019 maakten Hans van Eijk en Marcel van Beek deel uit van de toernooicommissie. Zij zijn hiermee gestopt. In de persoon van Arnold Spies heeft de commissie een deel van het vertrek van deze ervaren krachten al vervangen.
De commissie kan nog altijd extra hulp gebruiken. Lijkt het u/jou iets, neem dan gerust contact op met een van de leden van de commissie via bovenstaand mailadres of in een persoonlijk gesprek.

Via deze weg wil de commissie in ieder geval Hans van Eijk en Marcel van Beek bedanken voor hun enorme inzet de afgelopen jaren om alle toernooien jaarlijks tot een succesvol einde te brengen.