Informatie

Vol trots draagt onze jeugdopleiding het certificaat ‘Regionale Jeugdopleiding’. Met een goede organisatie, veel gediplomeerde trainers en aandacht voor het individu onderscheidt de jeugdopleiding van G.V.V.V. zich in de regio.

Het opleiden van individuele spelers en trainers vormt een belangrijk onderdeel van ons beleid. Met interne opleidingen geven wij alle trainers handvatten om het team te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij hen middels themabijeenkomsten een platform om te blijven verbeteren. G.V.V.V. onderscheidt zich door voor zowel selectieteams als recreatieve teams gediplomeerde trainers te hebben. Hiervoor ontving onze jeugdopleiding dan ook een ‘Good Practice’ van de KNVB.

Blauwe draad

Met vaste spelprincipes bieden wij een uitdagende opleiding, specifiek ingericht op de leeftijdsgroepen binnen de hele club. Ons jeugdvoetbalbeleidsplan is hierin de blauwe draad. Deze blauwe draad zorgt ervoor dat vanaf Jong Blauw tot en met de senioren dezelfde uitgangspunten worden getraind en terugkomen in het voetbal. De principes maken onderscheid tussen selectieteams, die op landelijk divisieniveau acteren, en recreatieve teams. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedere speler zich op zijn of haar niveau kan ontwikkelen.

In teamverband voetballen en plezier maken staat centraal voor al onze jongens en meisjes. G.V.V.V. is een gezellige vereniging met veel vrijwilligers die ervoor zorgen dat er zes dagen per week gevoetbald kan worden. Naast al het voetbal organiseert de Jeugd Ontspannings Commissie (J.O.C.) ook tal van andere leuke activiteiten voor de jeugd. Hierbij wordt vaak uitgekeken naar de spelavonden en het traditionele slotkamp aan het einde van het seizoen.

Voor elke leeftijd een team

Bij onze jongste teams wordt er conform het beleid van de KNVB gewerkt met gemengde teams, waarbij jongens en meisjes samen voetballen en ook in gemengde competities uitkomen. Naast het jongensvoetbal hebben wij ook een grote meisjes- en vrouwenafdeling, waarbij de teams op het hoogste niveau uitkomen. Wij kunnen daarom voor iedereen op elke leeftijd een team bieden. Binnen de regio staat G.V.V.V. bekend om haar goede opleiding voor jongens en meisjes. De afgelopen jaren hebben al diverse talenten de overstap gemaakt naar Betaald Voetbal Organisaties en het eerste en tweede elftal.

Naast het veldspel bieden wij ook een hoog aangeschreven opleiding voor onze keepers. Gediplomeerde keeperstrainers bieden op maandagavond trainingen op het allerhoogste niveau aan voor al onze jeugdkeepers. De komende jaren investeren wij nog verder in de ontwikkeling van de gehele opleiding, waaronder op het gebied van motoriek, beweging en sportmedische begeleiding. Zo wordt er al intensief samengewerkt met fysiotherapeuten en bieden wij voor onze leden een gratis sportspreekuur.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Op ons ultramoderne sportpark kan onder vrijwel alle weersomstandigheden getraind worden op één van de vier kunstgrasvelden. Bij de trainingen is voor iedere speler een eigen voetbal beschikbaar en wordt gebruik gemaakt van alle mogelijke trainingsattributen. G.V.V.V. werkt ook duurzaam door gebruik te maken van ledverlichting op al onze velden en het opwekken van stroom met 274 zonnepanelen.

In onze eigen Academy versterken wij onze opleiding voortdurend. Hierbij werken wij actief samen met maatschappelijke partners en het bedrijfsleven om de verbinding tussen sport en maatschappelijke ontwikkeling mogelijk te maken. Kortom: G.V.V.V., een club die er altijd voor je is!

Pestprotocol

Pestgedrag vind je bij kinderen (en volwassenen) van alle leeftijden, in alle bevolkingsgroepen, op school, thuis en ook op de voetbalvereniging. Met een pestprotocol neemt G.V.V.V. stevig stelling in om pesten tegen te gaan en waar nodig aan te pakken.

Informatiegids

Ons beleid, doelstellingen en afspraken hebben wij handig samengebracht in de jeugdinformatiegids. Daarmee heb jij alle informatie in een overzichtelijk formaat. Lees de informatiegids.

Kom het zelf ook ontdekken, door je bij ons aan te melden!