Sportspreekuur

Geblesseerd en een professionele kijk van een fysiotherapeut nodig? G.V.V.V. biedt jou de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis sportspreekuren van Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede. Gewoon bij G.V.V.V.

Zij verzorgen iedere maandagavond een spreekuur. Handig als je tijdens een wedstrijd of training geblesseerd bent geraakt. Dit sportspreekuur is op maandag tussen 18.15 uur en 19.00 uur in de medische ruimte van het kleedkamergebouw bij G.V.V.V. Een afspraak maken is niet nodig, maar je kan eventueel via een WhatsApp wel vooraf je kwetsuur delen.

Gratis inventarisatie

Dit spreekuur is bedoeld als gratis inventarisatie van de klacht. Fysiotherapeuten Daniël Veenendaal en Stefan Laurens geven je vervolgens een vrijblijvend advies. Dit is belangrijk om te weten of er aangepaste trainingen nodig zijn en of je wel of niet mag voetballen, maar ook of je bijvoorbeeld naar je huisarts of eigen fysiotherapeut moet. Informeer ook altijd je trainer als je gebruik gaat maken van het sportspreekuur, zodat hij of zij ook op de hoogte is van je blessure.