Toernooien

Elk jaar organiseert de toernooicommissie van G.V.V.V. vier grote jeugdtoernooien op Sportpark Panhuis. Een groot toernooi voor de JO11, een toernooi voor de JO9, een toernooi voor alle vrouwen- en meidenteams én een internationaal toernooi voor de JO14-1 tot en met de JO9-1.

 

Ons JO11-1-toernooi

Hier vinden wij in totaal twaalf JO11-1-elftallen terug, waaronder natuurlijk onze eigen JO11-1. Het JO11-1-toernooi wordt in 2017 gehouden op zaterdag 20 mei.

Het JO11-1-toernooi is in juni 2016 vernoemd naar Gerard Willemse, jarenlang trainer Jong Blauw en vanwege zijn verdiensten voor de jeugdopleiding in het bezit van een contract voor de eeuwigheid. (voor artikel klik)
 

Ons JO9-toernooi
Op het Arie Blankenspoor F-pupillentoernooi zijn standaard zes verenigingen met hun JO9-1 tot en met JO9-6 aanwezig. Er is hier een grote wisselbeker voor de vereniging die het met alle JO9-teams het beste heeft gedaan. Ook zijn er voor iedere poule wat kleinere bekers beschikbaar voor de plaatsen 1 tot en met 6. In 1992 is G.V.V.V. gestart met het F-toernooi. De organisatie was in handen van Arie en Wil Blankenspoor. Helaas is Arie op 11 oktober 2004 overleden en is in 2006 besloten dit toernooi naar hem te vernoemen. Zijn vrouw Wil en zoon Ben zijn doorgegaan met de organisatie tot deze werd overgenomen door de toernooicommissie van de jeugd. Het Arie Blankenspoor JO9-pupillentoernooi wordt in 2017 gehouden op zaterdag 3 juni.

 

Ons Blauwe Leeuwinnen-Toernooi

De toernooicommissie heeft vorig jaar besloten om een meidentoernooi te organiseren, aangezien de vereniging over tal van vrouwenelftallen beschikt. Dit toernooi wordt in 2017 gehouden op zaterdag 27 mei gehouden aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. 

 

De Steve Billinghurst Friendshipcup (internationaal) 

G.V.V.V. slaat samen met DOVO de handen ineen voor de Steve Billinghurst Friendshipcup. Het toernooi, met deelnemers uit Engeland, België en natuurlijk ook uit Nederland, staat op Goede Vrijdag 14 april 2017 op het programma en is voor teams van JO14-1 tot en met JO8-1. 

 

De toernooicommissie is bereikbaar via mail: toernooicommissie@gvvv.nl.

 

Algemene leden
Matthy Spies
Hans van Eijk
Marcel van Beek (verantwoordelijk voor de meisjes-toernooien)