Toernooien

G.V.V.V. beschikt over een actieve en enthousiaste toernooicommissie die aan het einde van ieder seizoen diverse traditionele toernooien organiseert voor verschillende leeftijdscategorieën. Goede draaiboeken en gulle bijdrages van sponsoren vormen de basis van succesvolle toernooireeksen. Het is dan ook niet zomaar dat er elk jaar gerekend kan worden op een snel gevuld deelnemersveld.

Arie Blankenspoor JO8/JO9-toernooi

Op het Arie Blankenspoor O8/O9-pupillentoernooi zijn standaard zes verenigingen met hun JO9-1 tot en met JO9-3 en JO8-1 tot en met JO8-3 aanwezig. Er is hier een grote wisselbeker voor de vereniging die het met alle teams het beste heeft gedaan. Ook zijn er voor iedere poule wat kleinere bekers beschikbaar voor de plaatsen 1 tot en met 6. In 1992 is G.V.V.V. gestart met het F-toernooi.

De organisatie was in handen van Arie en Wil Blankenspoor. Helaas is Arie op 11 oktober 2004 overleden en is in 2006 besloten dit toernooi naar hem te vernoemen. Zijn vrouw Wil en zoon Ben zijn doorgegaan met de organisatie tot deze werd overgenomen door de toernooicommissie van de jeugd.

Gerard Willemse toernooi

Al sinds jaar en dag organiseert G.V.V.V. jaarlijks een toernooi voor selectieteams in de O11-categorie. Naast de organiserende personen, was er ook elk jaar nog een trouwe aanwezige op het sportpark: Gerard Willemse. De voormalig terreinmeester kwam in alle vroegte naar Panhuis om ervoor te zorgen dat er voldoende lucht in de wedstrijdballen zat en de kleedkamers brandschoon waren. Als het toernooi dan op gang was gekomen, nam hij plaats naast zijn tafel om gratis limonade uit te delen. Zelfs zijn hoge leeftijd hield Gerard niet tegen om er altijd voor de jongens en meiden te zijn.

Tot ons grote verdriet overleed Gerard Willemse op 4 juli 2019 op 84-jarige leeftijd, maar met dit toernooi houden wij zijn naam in ere.

Blauwe Leeuwinnen toernooi

Met de grootste meiden- en vrouwenafdeling van de regio Veenendaal en een grote vertegenwoordiging binnen de club, is er ook voor hen een zeer populair en jaarlijks terugkerend toernooi op de velden van G.V.V.V. Al sinds de eerste editie in 2016 vult het deelnemersveld voor het Blauwe Leeuwinnen Toernooi zich in hoog tempo, ook uitbreidingen van het evenement in de daaropvolgende jaren konden rekenen op veel belangstelling.

In de ochtend worden de velden gevuld met landelijke vertegenwoordigingen in de leeftijdscategorieën MO9, MO13, MO15 en MO17-2. Terwijl ’s middags de velden worden bezet door Vrouwen 1, Vrouwen 2, MO17-1 en MO11-1 afvaardigingen van de diverse verenigingen.

Panhuistoernooi

Het toernooiseizoen wordt eind juni afgesloten met het Panhuistoernooi, waarin naast de Friendshipcup wordt samengewerkt met buurman DOVO. Tijdens dit toernooi worden de nieuwe jeugdselecties (JO19-1 / JO17-1 / JO15-1) van de diverse clubs uitgedaagd in een dagvullend toernooi.

Algemene leden

Matthy Spies
Evelien Koster
Arnold Spies
Gert van de Haar

De toernooicommissie is bereikbaar via e-mail: toernooicommissie@gvvv.nl.