Toernooien

De toernooien van G.V.V.V. zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot prominente strijdtonelen bij de jeugdteams in de regio, maar ook ver daarbuiten. Met het Blauwe Leeuwinnen Toernooi, het Arie Blankenspoor Toernooi en het Gerard Willemse Toernooi heeft de club drie toernooien op de agenda staan. Om voor alle pupillenteams van G.V.V.V. een thuistoernooi te organiseren is de opzet van de toernooien per seizoen 2023 – 2024 enigszins aangepast.

Teams van G.V.V.V. worden geacht aan de betreffende thuistoernooien deel te nemen en kunnen zich dus die dag niet inschrijven voor een uittoernooi. 

De toernooicommissie ontvangt regelmatig uitnodigingen voor toernooien van andere verenigingen. Een overzicht van deze toernooien is hier te vinden.

Tevens is een mooi overzicht van verschillende toernooien te vinden op voetbaltoernooien.info.

Mocht een team interesse hebben in deelname aan één van deze toernooien kan dit kenbaar gemaakt worden via toernooicommissie@gvvv.nl, de toernooicommissie zal dan de inschrijving verzorgen. 

Een overzicht van de toernooien waarvoor teams van G.V.V.V. zijn ingeschreven vindt je hier.

BLAUWE LEEUWINNEN TOERNOOI (1 JUNI 2024)

Voor de grote meidenafdeling binnen G.V.V.V. staat het Blauwe Leeuwinnen Toernooi op de agenda. Alle meiden jeugdteams van G.V.V.V. zullen de strijd aangaan met diverse teams uit de regio.

GERARD WILLEMSE TOERNOOI (8 JUNI 2024)

G.V.V.V. organiseert dit toernooi voor de JO11 en JO12 teams. In poules van zes teams strijden de deelnemers om de prijzen. 

Naast de organiserende personen was er ook elk jaar een andere trouwe aanwezige op het sportpark: Gerard Willemse. De voormalig terreinmeester kwam in alle vroegte naar Panhuis om ervoor te zorgen dat er voldoende lucht in de wedstrijdballen zat en de kleedkamers brandschoon waren.

Als het toernooi dan op gang was gekomen, nam hij plaats naast zijn tafel om gratis limonade uit te delen. Zelfs zijn hoge leeftijd hield Gerard niet tegen om er altijd voor de jongens en meiden te zijn. Tot ons grote verdriet overleed Gerard Willemse op 4 juli 2019 op 84-jarige leeftijd, maar met dit toernooi houden wij zijn naam in ere.

ARIE BLANKENSPOOR TOERNOOI (15 JUNI 2024)

Het Arie Blankenspoortoernooi is het toernooi voor de O8, O9 en O10. In poules van vijf of zes teams zullen de deelnemers het tegen elkaar opnemen.

In 1992 is G.V.V.V. gestart met dit toernooi in een andere opzet. De organisatie was jarenlang in handen van Arie en Wil Blankenspoor. Na het overlijden van Arie in 2004 is in 2006 besloten dit toernooi zijn naam te geven.

KOM IN CONTACT

Word jij enthousiast van onze toernooien en neem je met jouw vereniging graag deel aan een van onze drukbezochte strijdtonelen? Wij komen graag met jouw in contact. Stuur een e-mail voor meer informatie.