Toernooien

De toernooien van G.V.V.V. zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot prominente strijdtonelen bij de jeugdteams in de regio, maar ook ver daarbuiten. Met het Arie Blankenspoor Toernooi en het Gerard Willemse Toernooi heeft de club twee grote toernooien op de agenda staan. 

Arie Blankenspoor toernooi

Op het Arie Blankenspoor O8/O9-pupillentoernooi zijn standaard zes verenigingen met hun JO9-1 tot en met JO9-3 en JO8-1 tot en met JO8-3 aanwezig. Er is hier een grote wisselbeker voor de vereniging die het met alle teams het beste heeft gedaan. Dit jaar vindt het toernooi plaats op zaterdag 24 juni 2023.

Ook zijn er voor iedere poule wat kleinere bekers beschikbaar voor de plaatsen 1 tot en met 6. In 1992 is G.V.V.V. gestart met dit toernooi. De organisatie was jarenlang in handen van Arie en Wil Blankenspoor. Na het overlijden van Arie in 2004 is in 2006 besloten dit grote toernooi zijn naam te geven.

Gerard Willemse toernooi

Al sinds jaar en dag organiseert G.V.V.V. jaarlijks een toernooi voor selectieteams in de O10- en O11-categorie. Naast de organiserende personen was er ook elk jaar een andere trouwe aanwezige op het sportpark: Gerard Willemse. De voormalig terreinmeester kwam in alle vroegte naar Panhuis om ervoor te zorgen dat er voldoende lucht in de wedstrijdballen zat en de kleedkamers brandschoon waren.

Als het toernooi dan op gang was gekomen, nam hij plaats naast zijn tafel om gratis limonade uit te delen. Zelfs zijn hoge leeftijd hield Gerard niet tegen om er altijd voor de jongens en meiden te zijn. Tot ons grote verdriet overleed Gerard Willemse op 4 juli 2019 op 84-jarige leeftijd, maar met dit toernooi houden wij zijn naam in ere. Dit jaar vindt dit toernooi plaats op zaterdag 3 juni 2023.

Kom in contact

Word jij enthousiast van onze toernooien en neem je met jouw vereniging graag deel aan een van onze drukbezochte strijdtonelen? Wij komen graag met jouw in contact. Stuur een e-mail voor meer informatie.

Voor de teams van G.V.V.V. is een overzicht gemaakt, waarin de geplande toernooien en uitnodigingen te vinden zijn.