Keepers Academie

Vanaf seizoen 2017/18 zijn ook keepers van harte welkom bij de G.V.V.V. Voetbal Academie!
 
Bij de zogeheten Keepers Academie worden keepers apart onder handen genomen door een drietal gediplomeerde keeperstrainers. Paul Verbaarschott, keeperstrainer bij derdeklasser Barneveld, heeft de leiding over de keeperstak.
 
„Het initiatief is voortgekomen uit vragen van keepers en keepertrainers”, aldus Dick van de Steeg namens de organisatie van de Voetbal Academie. „We waren vanaf het eerste moment enthousiast en hebben achter de schermen vrij snel een structuur voor de keepers kunnen neerzetten.”
 
Alle facetten van het keepersvak
De Keepers Academie richt zich op alle facetten van het keepersvak. „Een keeper moet tegenwoordig ook kunnen coachen en meevoetballen, maar de basis is nog altijd het tegenhouden van ballen. Bij de Keepers Academie worden alle aspecten behandeld”, zegt Van de Steeg.
 
De Keepers Academie is voor zowel jongens als meisjes van 6 tot en met 14 jaar toegankelijk. De trainingen vinden op vrijdagavond plaats, op hetzelfde moment als de voetballers van de G.V.V.V. Voetbal Academie. Bovendien staan er voor keepers speciale thema-avonden op het programma, waarop ze zelf de keuze krijgen om de training samen te stellen.
 
Kleding voor de keeper
Voor de keepers is een speciaal pakket samengesteld dat zich onderscheidt van de spelers. Het pakket bestaat uit een shirt met lange mouwen, een broekje, een trainingsbroek, kousen en de bedrukkingen van het logo. Dit alles bij elkaar kost slechts 80 euro! Voor deelname aan de G.V.V.V. Voetbal Academie is de aanschaf van een kledingpakket verplichtDe G.V.V.V. Voetbal Academie is verantwoordelijk voor de bestelling van het pakket. (De prijzen voor inschrijving zijn hier te vinden)
 

De kleding voor de keepers: