Voetbalschool

Voor leden die naast de trainingen nog een stapje verder willen gaan in de ontwikkeling, hebben wij naast onze eigen opleiding in samenwerking met Voetbalschool ABC een extra academie op de velden van G.V.V.V.

Voetbalschool Algehele Bal Controle (ABC) is een niet-clubgebonden voetbalschool die op vrijdagavond professionele trainingen aanbiedt voor jongens en meisjes van 7 tot en met 14 jaar. Voetbalschool ABC wil jonge voetballers de kans geven zich persoonlijk te ontwikkelen. Door vele balcontacten zal het vertrouwen van de spelers enorm toenemen, waardoor ook het plezier in voetbal vergroot wordt.

Iedereen is welkom

De trainingen van de voetbalschool zijn voor iedereen tussen de 7 en 14 jaar oud. Je hoeft niet per se lid te zijn van G.V.V.V. of een andere voetbalvereniging om mee te doen. De groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd en niveau, waardoor trainingen echt aansluiten op jouw behoeftes.

Trainingstijden

Voor een zo hoog mogelijke kwaliteit en optimale persoonlijke begeleiding, zijn de trainingen van de voetbalschool opgesplitst in twee delen. Deelnemers van 7 tot en met 10 jaar trainen van 17.00 uur tot 18.00 uur. Spelers van 11 tot en met 14 jaar trainen van 18.15 uur tot 19.15 uur.

Kosten

De basiscursus kost €150. Je krijgt hiervoor tien trainingen en een eigen kledingpakket. Deelnemers die na tien trainingen deel blijven uitmaken van de voetbalschool, betalen nog €80 voor een nieuwe serie van tien trainingen.

Verbeter ook jouw kwaliteiten!

Wil jij jouw skills ook verder verbeteren? Schrijf je dan in voor de voetbalschool! Dat kan heel gemakkelijk via de website van ABC.