F5 beslist wedstrijd tegen HDS al in de eerste helft

5 april 2014
Vanaf het begin van de wedstrijd zet G.V.V.V. goed druk op het doel van de tegenstander en wordt een groot aantal kansen gecreëerd. Na voorbereidend werk van Diederik schiet Lars de bal over. Job speelt de bal op Jeffrey en Jeffrey passeert zijn tegenstander, waarna hij stevig wordt gevloerd. De bal komt echter voor de voeten van Koen, die doorgaat en de bal tegen de keeper schiet. In een volgende aanval passeert Jeffrey drie tegenstanders met een solo tot aan de achterlijn en geeft hij de bal voor het doel. Daar staat Lars klaar om de 1-0 in de hoek te schieten. 
 
Uit een corner en een pass van Storm krijgt Levi twee keer een grote kans om te scoren, maar beide keren houdt de keeper de bal uit het doel. Uit een aanval enkele momenten later schiet Jeffrey alsnog de 2-0 in het doel. Als Salaheddien wordt omspeeld door een aanvaller, komt Storm te hulp en voorkomen zij dat HDS in de buurt van het doel komt. 
 
Na een voorzet van Lars vanaf de zijkant van het veld neemt Jeffrey de tijd om aan te leggen voor een schot en haalt hard uit, 3-0. Storm verricht voorbereidend werk en biedt Koen de kans voor een schot op doel. Koen legt aan en schiet de 4-0 binnen. Enkele minuten later gaan Levi, Diederik en Koen op het doel van HDS af met Levi aan de bal. Levi schiet hard op doel en weer raakt de keeper de bal, maar nu belandt de bal toch in het doel en is de stand 5-0. Uit een voorzet van Levi maakt Storm 6-0 en dat is ook de ruststand. 
 
In de gehele eerste helft heeft Bas geen enkele bal op doel gehad. In de rust wisselen Bas en Marc van positie. Als veldspeler krijgt Bas gelijk een kans na een mooi een-tweetje tussen Koen en Jeffrey. Zijn schot op doel wordt net voor de doellijn uitverdedigd door de tegenstander. Een aanval van HDS wordt uitverdedigd door Job en komt voor de voeten van Bas, die de bal op de paal schiet. En kort daarna schiet Bas de bal nogmaals op de paal. 
 
In een volgende aanval van HDS gaat een tegenstander vrij af op het doel van Marc. Deze bal is onhoudbaar en zo wordt het 6-1. Salaheddien maakt een aanval van HDS onschadelijk, maar direct ontstaat een nieuwe kans voor HDS. Marc weet deze aanval te keren. Aan de andere kant van het veld wil Lars vanaf vlakbij de cornerpositie een voorzet geven voor het doel. De bal wordt echter door niemand geraakt en landt rechtstreeks in het doel. 7-1.
 
Twee spelers van HDS breken door de verdediging van G.V.V.V., maar Storm haalt ze in en het schot dat alsnog volgt uit de aanval wordt tegengehouden door Marc. Hierna volgt een aanval van G.V.V.V. en gaan Levi en Diederik op het doel af. Levi schiet raak, 8-1. Lars bouwt een volgende aanval op, Levi passeert een tegenstander en de bal komt bij Bas terecht, die uit deze kans de 9-1 scoort. Kort daarna geeft Bas voor op Levi en schiet Levi tegen de keeper. Bas gaat door en tikt vervolgens ook de 10-1 binnen. Direct daarna klinkt het eindsignaal en heeft F5 haar tot nu toe grootste overwinning van het seizoen behaald.