Forse nederlaag voor G.V.V.V. C2

25 november 2013

Op zaterdag 23-11-13 speelde G.V.V.V. C2 een uitwedstrijd tegen Roda ’46 C3.

We kregen in de kleedkamer van Arjan (trainer) te horen dat we afwachtend moesten gaan spelen omdat we elke wedstrijd die we gespeeld hadden gelijk de 1ste helft druk moesten zetten en de 2de helft konden we het niet meer zo goed aan.

1ste helft:

3’ 1-0 Stef laat de man heel erg achter zich uitlopen en word nog gecoachd de man voor zich te houden. De bal het team coachde elkaar heel erg goed en toen ging het team in een keer een heel stuk beter voetballen Youri  geeft een diepe cros bal naar Rick v. Doorn die er met snelheid langs gaat Rick legt na een goed actie de bal terug op Sijmen v. Dijk en schiet de bal in de verre hoek 8’ 1-1. G.V.V.V. speelt goed. Roda ’46 speelt een diepe bal op de spits die Lennard makkelijk kon hebben maar hij kijkt alleen naar de man 15’ 2-1. 16’ na de goal van de spits van Roda ’46 scheld Thijs Lennard uit en word gewisseld voor Robbert. In de 20’ werd het mooiste doelpunt van de wedstrijd gemaakt  Jesper  v. Laar speelt Sijmen hard en zuiver in Sijmen maakt een overstapje speelt de bal 2x voor zich uit en schiet de bal prachtig in vanaf 25 meter over de doelman 2-2. 28’ een hoekschop er moet goed worden verdedigd maar dat gebeurd niet afvallende bal word er goed ingekopt door de spits van Roda ’46 3-2. 31’ Stef v. Drie wordt gewisseld zit niet zo lekker in de wedstrijd voor Jesper Gerritsen, Sven Haalboom gaat naar links achter. 32’ 4-2 Youri wil uitverdedigen met een hakje en het sprint duel met de spits wordt verloren door Robbert. 34’ 5-2 vrije bal er wordt niet op de man gezeten er is te veel ruimte tegenstander mag vrij inkoppen.

2e helft

Wissel: Can gaat eruit Jelle Schans komt erin. We kregen van Arjan te horen in de kleedkamer dat we geen afwachtende houding meer aan moesten nemen maar druk op de bal moesten zetten

In de 6’ word er gelijk al heel slap verdedigd door Micha, Robbert en Youri bijna 6-2. In de 11’ is het raak een schitterende pass  van Ossama op Sijmen en Sijmen maakt het keurig af 6-3. Er word heel goed druk gezet op de bal. 15’ Zaid komt er in voor Rick v. Doorn Roda ’46 krijgt nog een paar hele goed kansen maar die worden uitstekend gepakt door Lennard. 17’ Stef komt er voor Sijmen Stef gaat spits spelen. 18’ 7-3 de snelheid wordt verloren in de achterhoede en vervolgens het duelkracht wordt ook verloren. 20’ er komt een wissel Robbert gaat eruit en Thijs komt erin. G.V.V.V. speelt goed Jelle krijgt de bal en gaat er met snelheid voor bij geeft een prachtige  voorzet maar Stef is net te kort en de keeper heeft de bal. 30’ 8-3 een diepe bal voor de spits die voor Lennard moet zijn maar die loopt achteruit in plaats dat hij vooruit loopt om de bal op te pakken.

Stef van Drie