G.V.V.V. C2 - Delta Sport ’95 C2

30 oktober 2013

 

Op zaterdag 26 oktober ’13 stond G.V.V.V. C2 weer klaar om te voetballen. Iedereen had  zin om lekker een balletje te trappen en 3 punten halen op eigen terrein.

 

1ste Helft

De 1ste helft begonnen we erg sterk nadat de aanvoerder Jesper Gerritsen een aftrap mee kreeg om te beginnen. Na het eerste fluit signaal waren we erg sterk en Sijmen v. Dijk maakte al snel de openingstreffer in de 6de minuut (1-0). Daarna bleven we veel aanvallen en de tegenstander kwam bijna niet aan aanvallen toe tot dat er een gat bij ons in de verdediging kwam.

 

Ze hadden snel een aanval opgezet en kwamen in ons strafschopgebied, onze verdediger Gideon Willemsen maakte  toen een overtreding en we kregen daardoor een strafschop tegen. Die schoten ze strak in de linker hoek in de 20ste minuut (1-1).

 

G.V.V.V. C2 liet het niet zitten er kwam een diepe paas op Rick v. Doorn die een actie maakte en langs de verdediger kwam en op zijn gemak een voorzet kon geven. Die kwam precies goed voor een treffer van Sijmen v. Dijk (2-1). Daarna waren er nog een paar aanvallen van ons die helaas niet tot een treffer kwamen.

 

RUST

 

Wissels:

Robbert Jansen in Micha v d. Brink uit

Zaid Saddiki in Rick v. Doorn uit

Jesper v. Laar in Sijmen v. Dijk uit

 

 

2e Helft

Na een fijne peptalk van Arjan en Michel (coach/trainer) gingen we de 2e helft in. Toen de scheids floot begon Delta erg sterk en speelde G.V.V.V. C2 niet hun eigen spel. In de 40ste minuut kwamen ze door onze verdediging heen maakte Sven Haalboom een overtreding om hun aanval te stoppen, maar bij een overtreding bleef het niet, hij kreeg ook een gele kaart waardoor hij 5 minuten aan de kant moest blijven. Nadat Sven Haalboom een gele kaart kreeg werden we weer wakker geschud en speelden weer ons spelletje en scoorde Jelle Schans in de 49ste minuut (3-1) en daarna vond een wissel plaats.

 

Gideon Willemsen in Thijs Robbertsen uit.

Na dit doelpunt dachten we dat het klaar was. Maar daar dacht Delta anders over kort daarna scoorde ze in de 56ste (3-2)

63ste (3-3) 66ste (3-4).

 

Daarna volgden er wissels:

Rick v. Doorn in Jesper Gerritsen uit

Thijs Robbertsen in Gideon Willemsen uit

Sijmen v. Dijk in Jelle Schans uit.

Na deze wissels hebben we geen doelpunten kunnen maken en de wedstrijd eindigde. Na 73 minuten spelen hebben we helaas 3-4 verloren.

 

Can Senturk