G.V.V.V. C2 speelt sterk tegen De Bilt C2

22 september 2013

Op zaterdag 21 september trad G.V.V.V. C2 op het eigen veld 4 aan tegen De Bilt C2.

G.V.V.V. had wat weg te poetsen na vorige week en ging vandaag dan ook met volle moed de wedstrijd in.

Na het eerste fluitsignaal begon G.V.V.V. al gelijk met druk zetten en er werden hier en daar al kleine aanvallen gevormd. Na ongeveer 10 minuten spelen kwam de eerste corner voor G.V.V.V., gevolgd door nog meer hoekschoppen. G.V.V.V. bleef op de helft van De Bilt voetballen en waren een aantal keren heel dicht bij de 1-0. Uiteindelijk in de 30ste minuut washet zover. Jelle kreeg de bal diep gespeeld en gaf de voorzet die door iedereen werd gemist, behalve Can die de 1-0 er inschoot.

G.V.V.V. ging ook de 2de helft weer met alle vertrouwen in en er vond een wissel plaats: Rick ging eruit en Zaid kwam erin. De eerste 10 minuten liet G.V.V.V., De Bilt meer komen en kwam een aantal keren in de problemen. Gelukkig hielden ze stand en kregen geen tegendoelpunt. Na een kwartier spelen in de 2de helft werd doelpuntenmaker Can eruit gehaald en Rick er weer in gezet op de rechtsbuiten. In de 62de minuut bleek dit een hele slimme wissel te zijn van Arjan. Rick schoot de bal in en liet dus de 2-0 aantekenen. In de 64ste minuut viel Sijmen geblesseerd uit en viel Can voor hem in. In de 66ste minuut kreeg Rick een fantastische bal en kon hem langs de keeper schieten.

G.V.V.V. speelde een geweldige wedstrijd en won daarom verdiend met 3-0.

Ik vond dat we ons eigen spel speelden en ons niet aanpasten aan de tegenstander, andersom deed de tegenstander dat wel. We pakten verdiend de drie punten en dat was ook de eerste driepunter van deze competitie.

Als we zo doorgaan kunnen we nog wel eens een mooi seizoen krijgen.

Doelpunten: 1-0 Can, 2-0 en 3-0 Rick.

Robbert Jansen.