G.V.V.V. C2 verliest dik van Hercules C2

30 september 2013

Op zaterdag 28 september speelden wij tegen Hercules C2. In de kleedkamer zei Arjan (trainer) tegen ons, dat niemand van ons van Hercules wilde verliezen.

1ste helft

We begonnen de wedstrijd erg goed maar helaas kwamen we in de 25ste minuut toch op een 1-0 achterstand, na slecht verdedigen. Nog geen twee minuten later viel het tweede doelpunt (2-0). In de 30ste minuut waren de tegenstanders in actie en maakte Jesper een fout hij kopte de verkeerde richting op, waardoor de tegenstander hem kon afmaken 3-0.

Wissels in de rust: Micha eruit en Thijs erin. Can was geblesseerd geraakt en kon niet verder. Can ging eruit voor Gideon. Tevens werd Jesper gewisseld voor Robert.

2de helft

We begonnen de tweede helft heel slecht en daarom kregen we in de 6de minuut een goal tegen (4-0). De verdediging maakten veel fouten na de 4-0 achterstand en daarom kregen we in de 8ste minuut weer een goal tegen, 5-0 achterstand dus. In de 11de minuut wilde een tegenstander op het doel schieten maar Luuk tikte net de bal weg waardoor de tegenstander op de enkel van Luuk schopte. Luuk raakte ook geblesseerd en kon niet meer verder, hij werd gewisseld en zijn plaats kwam Micha. We kregen een ingooi, Micha gooide de bal, maar hij kwam in de voeten van de tegenstander en die maakte hem af (6-0).

In de 26ste minuut ging Zaid eruit en voor hem in de plaats kwam Can er weer in. Ook Rick werd gewisseld, voor hem in de plaats kwam Jesper. Na al de wissels werd er in de 30ste minuut weer een goal gescoord (7-0). Na die goal werd Sijmen eruit gehaald voor Rick. En aan het einde van de wedstrijd volgde de weer een doelpunt. En met de 8-0 kwam er een einde aan deze wedstrijd.

Zaid Saddiki