G.V.V.V. C2 verliest ongelukkig van CDW C2

2 november 2013

Op zaterdag 2 November 2013 speelde G.V.V.V. C2 tegen CDW C2.
 De wedstrijd begon om 12:30 op de sportvelden van CDW in Wijk bij Duurstede.

Aangekomen bij CDW ging G.V.V.V de kleedkamer in met een goede strijdlust.
 G.V.V.V kreeg van Arjan (Trainer) in de kleedkamer veel aanwijzingen hoe ze de wedstrijd aanmoesten pakken.
 Het zat niet mee voor Sven Haalboom want hij raakte in de warming up licht geblesseerd aan zijn hamstring (liep vrijdagavond mee bij de bergrace by night).
Zijn invaller was Luuk Bolderman.

1STE HELFT:

G.V.V.V mocht de aftrap nemen met Jesper v. Laar en Sijmen v. Dijk.
G.V.V.V begon aardig sterk , ze gingen veel duels aan en wonnen er veel maar de scheids zat niet altijd even mee.
 Er werd veel gefloten door de scheidrechter van CDW en dat pakte niet zo goed uit want in de 7de minuut kreeg G.V.V.V een penalty tegen door de fout van Youri Kuiper, de stand is 1-0.
G.V.V.V mocht de aftrap nemen en probeerde wat kansen te creëren.
 Al in de 10de minuut lukte dat met een verdwaald schot op doel van Jesper v. Laar maar Can Senturk kwam in balbezit en gaf de bal mooi voor waar Rick v. Doorn van kon profiteren.
 De stand is weer gelijk 1-1.

5 Minuten na de 1-1 kwam er een kans voor CDW in de zestien van G.V.V.V. Door wat gepruts in de zestien tikte een speler van CDW zo de 2-1 binnen.
In de 21ste minuut kwam er een wissel aan de kant van G.V.V.V.

Luuk Bolderman verliet het veld zijn vervanger was Stef v. Drie.

RUST:
 Wissel: Robbert eruit – Gideon erin.

2DE HELFT:

In de 12de minuut was het raak voor G.V.V.V want door een mooie pass van Rick v. Doorn naar rand zestien op Jesper v. Laar die de bal mooi in de linker onderhoek prikte, de stand is 2-2.
 De wedstrijd kon nog alle kanten op gaan.
 Aan de kant van G.V.V.V was goed voetbal te zien en CDW had niks in te brengen.

Sinds de 20ste minuut speelde G.V.V.V 1 op 1 in de verdediging om de winst binnen te slepen.

22ste minuut Can eruit – Sven erin.

25ste minuut Thijs eruit – Robbert erin.

28ste minuut Rick eruit – Luuk erin.

Pas in de 36ste minuut kreeg CDW weer een kans, dit keer was het een vrije trap.
De vrije trap belande achter de verdediging waar 3 man van CDW vrij stonden bij de tweede paal.
 Eén daarvan tikte hem binnen, de stand is 3-2.
 G.V.V.V probeerde ook nog een kans te creëren via een vrije trap alleen dat mislukte.
 Na deze kans floot de scheidsrechter af, CDW pakte de punten die G.V.V.V eigenlijk moest pakken, want zij waren bijna de hele wedstrijd de bovenliggende partij.

Rick van Doorn