G.V.V.V. C2 wint tegen V.V.Z. '49

8 september 2013

Op 7 september speelde we thuis tegen V.V.Z. ’49. Arjan had in de kleedkamer van tevoren gezegd dat we rust aan de bal moesten houden en dat we goed moesten coachen naar elkaar.

De wedstrijd begon met de aftrap voor ons. We begonnen met veel druk zetten en Jesper van Laar speelde hem naar Lennard, die een uitstekende wedstrijd speelde. V.V.Z. ’49 had veel kansen maar wij hadden ook een goede kans met een steekpass van Gideon die net te ver doorschoot. In de 8e minuut kregen we een vrije trap omdat de keeper van V.V.Z. ’49 de bal in zijn handen had en buiten de zestien liep. We kregen de vrije trap op zeventien meter en Jesper Gerritse schoot hem mooi in de rechter bovenhoek 1-0. We kregen later nog een kans voor Can die hem net niet goed onder controle kreeg. Vlak erna kreeg V.V.Z. ’49 een vrije trap in de zestien, omdat Thijs bij de uitrap van Lennard in de zestien aan nam. De vrije trap werd weggeschoten door Thijs.

In de rust werden Can gewisseld door Stef en Thijs werd gewisseld door Luuk. Al snel in de tweede helft kreeg Stef een hele goede kans, de keeper blokkeerde het schot en Rik kom hem makkelijk intikken, 2-0 in de 37e minuut. We kregen na een goede aanval van de blauwen nog een goede kans, Stef legde hem af op Sijmen en die schoot hem over. Na 10 minuten werd Sijmen gewisseld door Zaid. In de 53e minuut brak V.V.Z. uit met een kans 1 op 1 met Lennard en die werd goed afgemaakt door de centrale middenvelder 2-1. Stef die een geweldige 22 minuten had gespeeld gewisseld voor Can. In de 55e minuut werd Rick gewisseld door Thijs en Gideon door Sijmen. Na 4 minuten werd Sijmen weer gewisseld door Gideon, omdat hij last had van een blessure. Nadat de scheids had afgefloten liepen we terug naar de kleedkamer met drie punten.

De tweede helft was beter dan de eerste, omdat we in de tweede helft veel meer druk zetten op de man met de bal en omdat beter met elkaar voetballen. De coaching werd vooral goed gedaan door Rickie en Lennard speelde een geweldige wedstrijd, want hij deed goed mee met voetballen en had een paar goede trappen en uitstekende reddingen.