G.V.V.V. ME2 stuurt De Bilt ME1 met 9-0 naar huis

10 november 2013

Vandaag, zaterdag 9 november om 09.30 uur, stond de wedstrijd tegen de meiden van De Bilt op het programma. Op de ranglijst staan de meiden van GVVV ME2 (3e) 3 punten voor op de meiden van De Bilt (4e). Gezien het minimale verschil in de top van deze competitie kunnen we dus spreken van een heus topduel. Bij winst van G.V.V.V. ME2 zou dit betekenen dat er een “gat” geslagen wordt tussen de top 3 en de overige teams in de competitie. Na een week met veel regen waarbij zelfs de kunstgras velden dreigden onder te lopen was het hopen op een droge zaterdag. Hopen dat de meiden van De Bilt wat mooi weer bij de KNMI vandaan konden meenemen naar Panhuis. Dat mooie weer was gelukt en het was een heerlijk voetbalochtendje. Iedereen verheugde zich op een spannende strijd tussen de nummer 3 en 4 van de competitie.  Voor de neutrale toeschouwer eindigde deze  hoop al snel. De eerste 10 minuten van de wedstrijd lieten de G.V.V.V. meiden zien dat ze liefhebbers zijn van het spaanse Tikkie Takkie spel. Een genot om naar te kijken. Zelfs de meegereisde supporters van De Bilt spraken hun waardering uit over de G.V.V.V. meiden. Met een 4-0 ruststand was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Toch wist de coach de meiden te behoeden van gemakzucht en drong er bij hun op aan dat ze vooral door moesten gaan met het vertoonde spel uit de 1e helft.  In de 2e helft wisten de meiden uit te lopen naar een 9-0 overwinning. Door deze overwinning  en het niet spelen van de nummer 2, Woudenberg, zijn de meiden gestegen naar de 2e plaats in de competitie.  Met nog steeds 3 punten achterstand op de koploper en nog 3 wedstrijden te spelen is alles nog mogelijk. Meiden gefeliciteerd met jullie overwinning. Helaas hebben onze voorbeelden verloren van Kozakken Boys maar door onze overwinning kan iedereen maandag toch met een glimlach op naar school of zijn werk.

Scoreverloop: 1-0 Femke, 2-0 Robin, 3-0 Femke, 4-0 Romaissa (Rust) 5-0 Romaissa, 6-0 Robin, 7-0 Femke, 8-0 Femke en 9-0 Romaissa.

Volgende week zaterdag staat er wederom een topper op het programma. G.V.V.V. ME2 moet dan om 10.00 uur aantreden in en tegen de huidige nr 3 Woudenberg ME1.

Prettig weekend, Ivo, Marco en Said.