G.V.V.V. ME2 verslaat ME1

1 februari 2014
Vandaag stond voor ons de eerste competitewedstrijd op het programma in de voorjaarscompetitie van 2014.
Na een koude week zonder regen waren de voorspellingen niet positief. Veel regen in de nacht en in de ochtend betekende een wedstrijd op een nat veld 2.
Na de prachtige 2e plaats in de najaarscompetitie van 2013 staan er nu meer uitdagende wedstrijden op het programma.
Vandaag moesten we gelijk zien af te rekenen met de ME1. Niets is vanzelfsprekend dus de twee voorgaande overwinningen tegen de ME1 moesten we nu vergeten en weer volle bak er tegen aan.
Om precies 08.30 floot de goed leidende scheidsrechter, Michel Meijer, voor het beginsignaal.
Ondanks dat we de meiden op het hart hadden gedrukt dat ze er vol tegenaan moesten gaan was te merken dat er wat gemakzucht bij onze meiden was.
De meiden van de ME1 roken hun kans om deze gemakzucht vandaag misschien af te straffen.
De meiden van de ME1 begonnen feller aan de wedstrijd waardoor wij niet de kans kregen om ons geliefde tikkie takkie spel te spelen.
Vrij snel werd onze gemakzucht afgestraft door een doelpunt van de ME1. We zagen onze meiden schrikken waarop er gelijk wat meer gas werd gegeven. Na 2 corners van Robin Gerritsen wist Femke Wiedeman deze te verzilveren tot een doelpunt waarop we met een 2-1 voorsprong konden rusten.
Met beide teams hebben we, gezien de regen, even de kleedkamers opgezocht om nogmaals te proberen om de scherpte van onze meiden wat terug te krijgen.
In de 2e helft wisten we elkaar wat vaker te vinden maar het was duidelijk dat de vorm er vandaag niet was in de ploeg.
Toch liepen we vrij makkelijk uit naar een 5-1 voorsprong. Uiteindelijk werd het een verdiende 6-2 overwinning voor de ME2.
De kop is er weer af van deze competitieronde en de eerste 3 punten zijn binnen.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Jonathan ME1 uit Zeist op het programma.

Scoreverloop      0-1 Birgit Kosters
                          1-1 Femke Wiedeman
                          2-1 Femke Wiedeman
                          3-1 Romaissa Douna