ME2 legt Jonathan ME1 met 9-1 over de knie

26 oktober 2013
Ondanks de herfstvakantie is de goede vorm van de meiden van ME2 gebleven. Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen middenmotor Jonathan op het programma. Om in het spoor van koploper  DVSU te blijven moest er vandaag wederom gewonnen worden.

Zoals bekend begonnen de meiden wat afwachtend en lieten ze Jonathan de eerste paar minuten het spel maken. Dit resulteerde in een aantal duels op het middenveld zonder gevaar voor beide keepers. Bij de eerste echte uitbraak van G.V.V.V. ME2 was het gelijk raak en was de weg naar het doel van Jonathan gevonden.
De voetbalkwaliteiten en goede vorm waren vandaag goed zichtbaar. Ondanks dat veel meiden van Jonathan groter/ouder waren werd wederom duidelijk dat de meiden van G.V.V.V. een goed uitgebalanceerd team hebben. De keren dat Jonathan in de buurt van onze keepster Fleur kwam wist zij het gevaar te keren.
Met een 4-0 voorsprong gingen de meiden rusten.  De tweede helft gaf eigenlijk hetzelfde beeld als de eerste helft. Veel balbezit voor G.V.V.V. en mooi samenspel waarin de meiden elkaar bijna 'blind' wisten te vinden.  Het was een genot voor het publiek om te zien hoe de meiden naar elkaar overspeelden waardoor goed uitgespeelde doelpunten waren te bewonderen. Uiteindelijk werd er met 9-1 gewonnen van Jonathan waardoor de aansluiting bij de koploper gehandhaafd bleef. De meiden staan met  15 punten uit 6 wedstrijden op een mooie en veilige 3e plaats op de ranglijst. De achterstand op de koploper is nog steeds maar 3 punten.

Goed gespeeld meiden en mooi te zien hoeveel plezier jullie beleven aan een voetbalochtend op Panhuis.

Scoreverloop: 1-0 Femke, 2-0 Robin, 3-0 Femke, 4-0 Romaissa RUST 5-0 Romaissa, 6-0 Robin, 7-0 Robin, 8-0 Femke, 8-1, 9-1 Robin.

Coach/trainers