ME2 met verlies maar opgeheven hoofd winterstop in

14 december 2013
Zaterdag 14 december 2013, 09.30 uur. G.V.V.V. ME2-Woudenberg ME1 uitslag 1-2

Vandaag staat in de 2e ronde van het bekertoernooi het duel: G.V.V.V. ME2-Woudenberg ME1 op het programma. Vorige week keken we al kort vooruit op dit duel aangezien we in de competitie met 4-2 verloren hadden van Woudenberg.
Er zijn van die weekenden die je snel wilt vergeten en dit is er daar 1 van. Zoals de titel van dit stuk al verklapt, we hebben verloren. Het vlaggenschip van onze club sleept dankzij opa (Dennis van Meegdenburg) nog net een punt uit het duel met Noordwijk. En als klap op de vuurpijl worden we ook nog eens NIET de leukste amateurclub van Nederland. Wij weten met zijn allen dat we dat wel zijn maar jaaaa........helaas.
Na regen komt zonneschijn, elk nadeel heeft zijn voordeel......en ga zo maar door.
Verder zullen we het in dit artikel hebben over de topmeiden van de ME2. In ons laatste duel van het jaar 2013 moesten we afrekenen met Woudenberg. Van te voren wisten we al dat dit een hele lastige klus zou gaan worden.

Jammer genoeg hebben we deze seizoenshelft te weinig wedstrijden gespeeld waarin we tot het uiterste moesten gaan voor de winst. Vandaag zijn onze meiden tot het uiterste gegaan. Van de vorige wedstrijd wisten we dat we de  nummer 10 van Woudenberg aan banden moesten leggen. Dit meisje stak toch wel met "kop en schouders" boven de rest van Woudenberg uit. Danique en Femke moesten dit klusje gaan klaren. Met hulp van Sanne kwam er vandaag een stuk minder dreiging uit van de nr 10 van Woudenberg. Klasse dames! Tactisch zouden we verder gewoon ons eigen spelletje spelen.
Onze meiden speelden een prima wedstrijd en Woudenberg is maar een paar keer gevaarlijk geweest voor ons doel. Door onze verdedigers, Lisa, Lieke en Renee werd keer op keer de dreiging weggenomen en schakelden we snel om naar de aanval. De ballen die er doorkwamen werden door onze betrouwbare doelvrouw Fleur onschadelijk gemaakt. Onze voorhoede speelsters Robin en Romaissa hebben vandaag hun uiterste best gedaan om tot scoren te kunnen komen. De doelvrouw van Woudenberg speelde helaas ook een prima partij.

Zowel de eerste als tweede helft waren wij de betere ploeg, maar bij twee counters van Woudenberg wisten ze te scoren. Na de 0-1 kwamen we door een mooie corner van Robin, die met veel effect was genomen, op 1-1. De bal ging via een eigen speelster van Woudenberg  het doel in. De tweede helft ging ook grotendeels richting het doel van Woudenberg. De 2-1 hing in de lucht. Maar......... zoals we vaker zien in het voetbal viel het doelpunt helaas aan de andere kant. Wederom een counter van Woudenberg betekende de 1-2. Dit was helaas ook de eindstand.

Zoals in de kop al staat kunnen de meiden met een ervaring rijker en met opgeheven hoofd gaan genieten van de winterstop.
Na de wedstrijd hebben we het najaarsseizoen afgesloten met een welverdiende bak patat en een AA-Drink.
Gezien de prachtige prestatie van de meiden van de ME2 dit eerste halve seizoen in de E hebben ze allen een mooi certificaat ontvangen voor hun 2e plaats in de competitie.

Wij als coaches/trainers willen samen met de meiden van G.V.V.V. ME2 onze trouwe lezers, supporters en iedereen van G.V.V.V. een hele fijne Kerst toewensen en een gezond en sportief 2014.

Groet Ivo, Said en Marco