ME2 na winst door in bekertoernooi

23 november 2013
Musketiers ME1-G.V.V.V. ME2, einduitslag 0-9

Zaterdag 23 november 2013, 08.45 uur.
We verzamelen om 08.00 uur op de parkeerplaats van het mooie en gezellige restaurant "De 3 Zussen", aan de voet van de berg. Het is een paar graden boven nul maar de gevoelstemperatuur is wel -5. Met onze vaste ouders/fans stappen we in de auto's en gaan de berg op richting Elst. Afwachten hoe het weer aan de andere kant van de berg is.
In Elst aangekomen blijkt, zoals verwacht, de temperatuur hetzelfde te zijn. We gaan de strijd voeren op echt gras voor de laatste wedstrijd in de bekerpoule.
Na 2 eerdere winstpartijen tegen G.V.V.V. ME1 en Renswoude ME1 was vandaag een gelijkspel of kleine nederlaag voldoende om door te bekeren. In de competitie was al eerder tegen Musketiers gespeeld en toen werd er met ruime cijfers gewonnen. Maar in de voetballerij is van alles mogelijk.
De meiden werden zoals gewoonlijk door de coaches op "scherp" gezet.

Inhoudelijk valt er niet zoveel over de wedstrijd te melden. Het was vooral eenrichtingsverkeer naar het doel van Musketiers. We gingen met een 4-0 voorsprong de rust in.
Uiteindelijk stond er 0-9 op het scorebord en gaan we door in het bekertoernooi. In de volgende ronde wacht ons zeker een tegenstander die het ons lastig kan maken. We hopen hier ook op zodat de meiden "uit een ander vaatje moeten tappen" om te winnen.
Klasse gedaan meiden van de ME2. Door jullie plezier, inzet en bijna 100% opkomst bij de trainingen zien we wekelijks vooruitgang bij jullie.

Doelpunten: Lisa Koster 2x, Romaissa Douna 3x, Robin Gerritsen 3x, eigen doelpunt 1x

Op naar volgende week voor de volgende competitiewedstrijd.
Met nog 2 wedstrijden te gaan staan we 3e met 21 punten. We gaan het opnemen tegen de nummer 6  van de ranglijst en dat is....................G.V.V.V. ME1.
Wil je niks missen van dit duel zorg dan dat je zaterdag 30 november om 09.30 uur op Panhuis bent.

Groet en tot volgende week zaterdag.

Marco Wiedeman