ME2 onderuit tegen DVSU ME1

22 maart 2014
Al een paar weken was dit duel "het gesprek" bij de meiden van de ME2. Het enige team waar we nog niet van hadden gewonnen stond op het programma. Zowel in de najaarscompetitie als in de huidige competitie zijn het DVSU en G.V.V.V. ME2 die de dienst uitmaken. In de najaarscompetitie ging DVSU met het kampioenschap aan de haal. 
Met een gedeelde eerste plaats op de ranglijst moest het vandaag gaan gebeuren. Met een heerlijk voorjaarszonnetje om half negen, maar met een straf windje ging dit topduel van start. 

Zoals de uitslag al laat zien was het een duel  tussen twee aanvallend ingestelde teams. De twee helften zagen er totaal anders uit.
De trage start, in  wedstrijden, heeft ons vandaag genekt. De veelal, ruim een jaar, oudere tegenstanders waren niet alleen ouder maar ook groter en fysiek sterker. 
Voetbaltechnisch deden we niet voor ze onder maar het fysieke verschil deed de meiden ook psychisch niet goed. 
We waren te veel onder de indruk van de soms twee koppen grotere tegenstandsters. Voordat we het wisten stonden we met de rust met 0-5 achter. Tweede helft wind mee en een peptalk moesten het tij doen keren. De tweede helft ging niet meer om winnen maar om te laten zien dat we een terechte concurrent  zijn in de strijd om het kampioenschap.
In het tweede bedrijf scoorden we maar liefst 3 keer en wist de tegenstandster maar 2 keer het net te vinden.
 
We zijn vandaag op meerdere vlakken tekort geschoten om het DVSU echt lastig te maken. 
Na het verlies van vandaag staan we nog op een stevige tweede plaats. Volgende week wederom een rustweekend en daarna zullen de, op revanche beluste meiden, het opnemen tegen Sporting '70 uit Utrecht.
 
 
TEAM VAN DE WEEK

Na het verlies moesten de koppies weer snel omhoog omdat we het team van de week waren. Dit hechte meidenteam kan prima over "een dipje" heen komen. Na een lekkere douche stonden de gezichten al weer in de lachstand om het "vlaggenschip" van G.V.V.V. vandaag aan een overwinning te helpen. 
 
Tijdens de warming-up hebben de meiden lekker meegetraind en daarna aan de hand van een G.V.V.V. speler mee het veld op. 
Al die trotse koppies. Niet alleen van de meiden maar ook van de spelers die de eer hadden om met zo'n prachtmeid van de ME2 het veld te betreden.

Na de bekende fotoshoot werden een aantal meiden een beetje versierd door een speler met een bosje mooie tulpen. ( ;) Femke, Lieke en Robin). Afsluitend natuurlijk getrakteerd op patat en een flesje Isostar van de club.
 
Of het aan de ME2 gelegen heeft zal altijd onbeantwoord blijven maar het heeft zeker bijgedragen aan de verdiende 4-2 overwinning op Excelsior '31
 
 
Vanaf deze plaats willen we onze trouwe supporters hartelijk danken voor hun komst op het vroege tijdstip naar de Blauwe Zijde van Sportpark Panhuis.
Na een heerlijk dagje voetbal  groeten wij jullie.
 
Doelpunten van vandaag: 1-5 Romaissa Douna, 2-6 Robin Gerritsen, 3-6 Romaissa Douna,
 
Technische Staf G.V.V.V. ME2 (Ivo Prins, Said Douna en Marco Wiedeman)