ME2 verliezen van DVSU ME1

5 oktober 2013

Zaterdag 5 oktober 2013, 08.45 uur, G.V.V.V. ME2 - DVSU ME1. Uitslag 3-6.

Vandaag stond de topper in de meiden E competitie. Wij, nummer 2 op de ranglijst ontvingen de koploper DVSU. De eerste echte krachtmeting voor de meiden. Na een paar ruime overwinningen wisten we dat we vandaag echt "aan de bak" moesten.

Bij het betreden van het veld was gelijk te zien dat de meiden van DVSU voornamelijk uit 2e jaars E bestonden. Hierbij waren de meiden van DVSU, 1 en soms wel 2 koppen groter dan onze meiden...
Zoals we de meiden van E2 kennen gingen ze vol enthousiasme en zonder angst vanaf het beginsignaal er vol tegen aan. Het eerste kwartier werd onze verdediging vaak getest door de tegenstandster, maar er was nog geen doorkomen aan voor DVSU. De meiden begrepen al snel dat ze "als team" de strijd moesten aangaan en dat ze zich geen seconde van onoplettendheid konden permitteren. Ook wij kregen wat kansjes de eerste helft. Uiteindelijk gingen we met een 0-1 achterstand de rust in.

De 2e helft werd een spannend spektakel waarin uit alles bleek dat dit een echte topper was met als beloning de koppositie in de competitie. De meiden lieten zien dat ze voetbal technisch en qua inzet zeker niet de mindere waren. Een paar kleine slordigheidjes werden resoluut afgestraft door DVSU waardoor de einduitslag enigszins geflatteerd was.

De meiden hebben allen een prima wedstrijd gespeeld. Een goede wedstrijd voor het leerproces van de meiden. Complimenten voor jullie allemaal.

1e helft: 0-1

2e helft: 1-1 (Robin), 1-2, 1-3, 2-3 (Romaissa), 2-4, 3-4 (Femke), 3-5, 3-6.

Zaterdag 12 oktober om 11.30 uur staat de uitwedstrijd tegen Schalkwijk ME1 op het programma