ME2 wint gemakkelijk van Jonathan ME1

10 mei 2014
Woensdag 7 mei, 19.00 uur G.V.V.V. ME2-Jonathan ME1 uitslag 9-0
 

Afgelopen zaterdag ging de wedstrijd niet door doordat Jonathan te weinig speelsters had. Hierdoor een midweekse inhaalwedstrijd. Gelukkige waren de weergoden ons goed gezind en was het lekker droog met een ondergaand voorjaarszonnetje. 
 

Nadat alle meiden eindelijk in de kleren waren, hun veters hadden vastgemaakt en naar de wc waren.......pffffff konden we met de warming-up beginnen. 
Said was de scheidsrechter maar dan heb je wel een fluit nodig. Wat wil het geval? Nergens op de club was een fluit te vinden. Uiteindelijk ergens een laatste fluitje weten te vinden en kon het beginsignaal gegeven worden voor de wedstrijd. 
 
De meiden begonnen lekker fel aan de wedstrijd. Ze wisten elkaar perfect te vinden en er werd prachtig naar elkaar overgespeeld. Fantastisch teamspel werd er op de mat gelegd. De afronding op het doel was de 1e helft helaas wat minder zuiver.
Toch gingen we met een comfortabele 2-0 voorsprong rusten. De tweede helft hadden we wind mee, letterlijk en figuurlijk.
Jonathan had besloten om een keeperswissel toe te passen. Dit was in ons voordeel want deze keepster was een stuk minder dan de 1e keepster. De tweede helft gaf een ander beeld dan de eerste helft. Er werd helaas minder goed overgespeeld en gingen we meer voor eigen succes. De afronding ging wel beter en er waren een paar mooie afstandsschoten waardoor we uiteindelijke met een ruime overwinning naar huis konden. 
 
Aanstaande zaterdag de laatste competitiewedstrijd. Dit zal thuis zijn om 10.00 uur tegen Schalkwijk ME1. Zaterdag zal voor heel G.V.V.V. een belangrijke dag zijn. We hopen met een overwinning het goede voorbeeld te kunnen geven aan het vlaggenschip.
 
Doelpuntenmakers:
Sanne Zoetekauw 1x
Femke Wiedeman 1x
Robin Gerritsen 2x
Romaissa Douna 2x
Danique Prins 3x
 
Hopelijk tot zaterdag om 10.00 uur op Sportpark Panhuis.
 
Groeten van de Technische staf van G.V.V.V. ME2