ME2 wint prestigeduel van de ME1 met 3-5

12 april 2014
Vandaag stond voor de vierde keer dit seizoen de strijd tegen de ME1 op het programma. Voorgaande drie keren wist de ME1 het ons niet echt moeilijk te maken.Na de matige wedstrijd van vorige week moesten de meiden zich vandaag herpakken om de ME1 kansloos te laten. 
Het verslag deze week komt uit de "tweede hand" aangezien de verslaggever vandaag andere sportieve bezigheden had bij het hockey. 
Met alle vertrouwen op een goed resultaat heb ik Ivo, Said en de meiden vandaag achtergelaten.

Na een moeizame start kwamen we na ongeveer een kwartier op 0-1. Uit de bekende gevaarlijke corners van ons, ditmaal door Romaissa genomen, wist Femke het "ijs te breken" en was dit het begin van meer doelpunten. 
Onze doelvrouw Fleur moest met 3 prachtige reddingen de nul houden in de eerste helft. Door een hattrick van Femke gingen we met een voorsprong van 0-3 rusten. Kennelijk dachten de meiden dat de winst al binnen was. 
 
Snel na het beginsignaal van de tweede helft kwam de ME1 op 1-3. Even gas erbij en we stonden weer op 1-5. Toch gaven de meiden van de ME1 niet op en wisten nog terug te komen tot 3-5.
Wederom goeie reddingen van Fleur wisten erger te voorkomen. Een vierde overwinning op de ME1 was een feit. Klasse meiden.

Volgende week zaterdag worden we verwacht op een meidentoernooi in Houten. Hier kunnen we onze krachten meten met wat onbekende teams. Onze eerst volgende competitiewedstrijd is weer pas op 3 mei. Om 08.30 uur spelen we dan thuis tegen Jonathan uit Zeist. 
 
Door de winst vandaag van DVSU op Woudenberg is het nog een kwestie van tijd dat DVSU het kampioenschap kan gaan vieren. Net zoals de najaarscompetitie gaan wij voor een zeer acceptabele 2e plaats. 
 
Doelpuntenmakers vandaag:
0-1 Femke Wiedeman
0-2 Femke Wiedeman
0-3 Femke Wiedeman
Rust
1-3 ME1 (Tess Gerritsen)
1-4 Robin Gerritsen
1-5 Femke Wiedeman
2-5 ME1 (Birgit Kosters)
3-5 ME1 (Birgit Kosters)
 
Prettig weekend en tot volgende week.
Said, Ivo en Marco