ME2 wint ruim van Renswoude ME1

1 oktober 2013

Vorig seizoen zijn deze meiden in de F, kampioen geworden in de jongens competitie. Dit jaar voor het eerst in een meiden competitie in de E. Dit verloopt na 3 wedstrijden uiterst voorspoedig. 3 wedstrijden en 9 punten met een doelsaldo van 27 voor en 1 tegen.

De 1e plaats wordt gedeeld met de meisjes van DVSU ME1 en De Bilt ME1. Afgelopen zaterdag stond de streekderby tegen Renswoude ME1 op het programma. Na een spannende 1e helft gingen we met 1-1 de rust in.

De meiden waren het met elkaar eens dat ze beter met de kansen moesten omgaan. Ondanks dat Renswoude een goede keepster en een paar dispensatie speelsters uit de D in de gelederen had werd er door ons toch nog 5x gescoord. Met een 6-1 overwinning gingen de meiden hun welverdiende douche nemen.

Zaterdag 6 oktober om 08.45 uur tegen DVSU staat de strijd om plaats 1 op het programma.

Mocht je vroeg op Panhuis zijn kom dan onze meiden van ME2 aanmoedigen.