ME2 wint wederom van ME1

30 november 2013

Zaterdag 30 november 2013, 09.30 uur, G.V.V.V. ME2 - G.V.V.V. ME1 6-1

Prachtig voetbal weertje deze ochtend op Sportpark "Panhuis". Vandaag stond het competitie duel tegen de ME1 op het programma. Dit prestigeduel is zowel bij de meiden als het publiek een leuk vooruitzicht. Een gezonde concurrentiestrijd hoort er natuurlijk bij.

Eerder dit seizoen werd voor de beker met 4-1 gewonnen door de ME2. Samen met de meiden van de ME2 hadden we afgesproken om vanaf het beginsignaal snel "druk" te zetten om snel op voorsprong proberen te komen. De gretigheid sprong er vanaf en met prachtig combinatievoetbal stond er binnen 10 minuten al een 2-0 voorsprong voor de ME2 op het scorebord.

Onder toeziend oog van de keeperstrainer van onze goalie Fleur, hield ze de 1e helft vlekkeloos de nul. Met een 4-0 voorsprong konden de meiden gaan rusten.

De tweede helft konden de meiden het wat rustiger aan doen. Echter begonnen ze wat te rustig waardoor de 4-1 door de ME1 gescoord werd. Even wat gas erbij en de 5-1 en 6-1 werden tegen de touwen geschoten.

Complimenten voor de meiden van de ME2. Even een weekendje (en natuurlijk de maandagochtend op school) genieten van dit succes en dan weer op naar het volgende duel tegen Odijk ME1 op zaterdag 7 december.

Deze week werd ook bekend dat we ons volgende bekerduel op zaterdag 14 december thuis spelen tegen Woudenberg ME1. Na het verlies in de competitie hebben we wat goed te maken.

Scoreverloop: 1-0 Romaissa Douna, 2-0 Femke Wiedeman, 3-0 Robin Gerritsen, 4-0 Robin Gerritsen, Rust, 4-1 Birgrit Kosters, 5-1 Romaissa Douna en 6-1 Lisa Koster.

Prettig weekend van Ivo, Said en Marco