Ruime overwinning en mooi voetbal van ME2

10 mei 2014
Zaterdag 10 mei 2014, 10.00 uur G.V.V.V. ME2-Schalkwijk ME1 uitslag 11-0 !!
 
Na de overwinning afgelopen woensdag op Jonathan stond vandaag het duel tegen het laag geklasseerde Schalkwijk op het programma. 
De hele competitie staan we al stevig op de 2e plaats. Aangezien DVSU vandaag niet speelt zouden we op de 1e plaats kunnen komen bij winst. Het doelsaldo van DVSU is beter en bij winst van DVSU komende woensdag worden zij kampioen. 
Bij een ruime overwinning kunnen we DVSU nog een beetje laten zweten. Op deze regenachtige ochtend wilden we ons trouwe publiek een mooie pot voetbal laten zien om het het seizoen in stijl af te sluiten. 
Vanaf het beginsignaal was te zien dat wij de betere ploeg waren en was het alleen de vraag hoeveel we er achter de doelvrouw van Schalkwijk zouden schieten. 
Het combinatievoetbal was vandaag van uitzonderlijke klasse. Een genot om te zien hoe goed de meiden van GVVV speelden en vlekkeloos naar elkaar over speelden. 
Schalkwijk voelde een grote nederlaag aankomen en bouwde een muur voor het eigen doel. 3 speelster stonden bijna de gehele wedstrijd vlak voor de doelvrouw om zodoende ons het scoren te beletten. De meiden van GVVV lieten zich hierdoor niet van de wijs brengen en zochten via veelvuldig mooi combineren de gaten in de defensie. 
Bij de rust stond het 3-0 en uiteindelijk wisten de meiden een grote overwinning op het bord te zetten van maar liefst 11-0!!!! Met deze overwinning en mooie pot voetbal van onze zijde is er een einde gekomen aan deze competitie. 
Dit 1e jaar in de E-klasse is er 2 keer een 2e plaats behaald. Wij, van de technische staf, maken een hele diepe buiging voor de meiden van de ME2 en zijn super trots op. Er zullen nog een paar leuke evenementen plaatsvinden voordat de meiden van de zomerstop kunnen gaan genieten. 
2 toernooien, penaltybokaal, Slotdag en als klap op de vuurpijl nog een gasttraining van 2 Nederlands elftal speelsters van Ajax op zaterdag 7 juni op Sportpark Panhuis!!! Later zal hier meer informatie over volgen.
 
Doelpuntenmakers vandaag:
 
Lisa Koster 1x
Romaissa Douna 2x
Femke Wiedeman 2x
Danique Prins 3x
Robin Gerritsen 3x
 
Prettig weekend, Marco, Ivo en Said.