Triest G.V.V.V. C2 verliest dik van DOVO C2

19 september 2013

Op zaterdag 14 september speelden wij tegen DOVO C2. In de kleedkamer zei Arjan (trainer/coach) tegen ons, dat niemand van ons van DOVO wilde verliezen.

 

1e Helft: We begonnen de wedstrijd erg slap en kwamen al snel op een 1-0 achterstand, na slecht verdedigen. Even later stond een tegenstander op Sven’s hand en hij moest gewisseld worden. Voor hem in de plaats kwam Gideon. Na 8 minuten spelen kregen wij een hoekschop tegen en die ging via de hand van Lennard in eigen doel 2-0. Na 10 minuten spelen moest ook Luuk geblesseerd het veld verlaten vanwege een steek in zijn bovenbeenspier. Voor Luuk in de plaats kwam Thijs. Na 22 minuten spelen kwam DOVO aan de zijkant opgelopen. Een van hun spelers dribbelde aan de zijkant de 16 binnen, Jesper’s sliding was niet goed genoeg en de tegenstander geeft de bal laag voor. Een speler van DOVO dacht makkelijk in te tikken maar een verdediger reageerde alert en kon de bal blokkeren. De bal stuiterde terug en een andere speler van DOVO schoot. Dit schot werd weer geblokkeerd door een van onze verdedigers, maar de bal kaatste weer terug en toen schoot hij de bal wel binnen 3-0. Vlak voor rust werd Can gewisseld voor Stef.
 

Rust: Gideon eruit Sven kan weer meedoen.


2e Helft: Ook de 2e helft begon niet goed en we kwamen meteen op een 4-0 achterstand en toen volgden ook de 5-0, 6-0 en de 7- 0. Het ging erg slecht en Stef, Robbert en Rick gingen eruit. Ook de 8-0 en de 9-0 vielen en toen verliet ook Jesper het veld. De laatste 3 minuten kregen we nog drie tegengoals tegen en dus is de dramatische einduitslag van DOVO C2 – G.V.V.V. C2 12-0