Verslag Candia C1 - G.V.V.V. C2

13 oktober 2013
Zaterdag 12 oktober speelde G.V.V.V. C2 tegen Candia'66 C1. De wedstrijd vond plaats op de sportvelden van Candia in Rhenen en begon om 12:00 uur.

G.V.V.V. had de aftrap en begon redelijk goed aan de wedstrijd. Jammer genoeg scoorde Candia'66 in de 7e minuut de openingstreffer, 1-0. G.V.V.V. voetbalde op een redelijk niveau door. In de 18e minuut werd de bal hoog en diep gegeven op de spits van Candia'66. De bal vloog over de verdediging van G.V.V.V. heen en de Candia spits kwam 1 op 1 voor doelman en schoot de bal over hem in het goal, 2-0. De wedstrijd verliep verder rustig. In de 25e minuut werd Luuk gewisseld, hij voelde zich niet fit. Zaid verving Luuk. Er gebeurde verder niet veel meer. Soms was er nog een kansje voor beide ploegen, maar daar kwamen geen doelpunten uit. Rust.

In de rust werden er wat dingen overlegd in de kleedkamer en werd Luuk er weer ingebracht voor Gideon.
G.V.V.V. begon best sterk aan de 2e helft. Het elftal creeërde een aantal keer een kans en volgde de instructies goed op die de trainer in de rust had gegeven. In de 49e minuut scoorde Candia dan toch de 3-0. Daarna zakte G.V.V.V. behoorlijk in en daalde het wedstrijdniveau van G.V.V.V. behoorlijk. Daarom volgde al snel de 4-0 voor Candia in de 52e minuut. Het werd éénrichtingsverkeer naar het doel van G.V.V.V. Candia scoorde vijf minuten na de 4-0 de 5-0. Vlak na de aftrap van G.V.V.V. werd Sijmen op zijn enkels geraakt door een speler van Candia en moest worden gewisseld. Gideon kwam voor hem in de plaats. Twee minuten na de wissel belandde de bal opnieuw in het goal van G.V.V.V., 6-0. Daarna ging G.V.V.V. weer iets beter voetballen en konden ze ongeveer tien minuten stand houden. Maar in de 72e minuut schoot Candia de bal hoog in het goal, 7-0. Na de aftrap floot de scheidsrechter de wedstrijd af en de eindstand was toen: Candia'66 7, G.V.V.V. 0.

Micha van den Brink