Verslag Renswoude C1 - G.V.V.V. C2

22 maart 2014
De C2 begint sterk aan de wedstrijd en Jelle creëert de eerste kans door de bal voor te geven op Doriano. Maar Doriano staat niet scherp genoeg en komt niet bij de bal. Vlak daarna krijgen we een corner, de bal valt uit het 16 meter gebied  en Doriano schiet de bal in, 0-1 voor G.V.V.V. 
G.V.V.V. drukt meteen weer door en Doriano en Jesper maken een mooie een-twee. Doriano komt een op een te staan met de keeper en schiet de bal er dan in, 0-2 voor G.V.V.V. 
Renswoude trapt dan af en raakt de bal kwijt. G.V.V.V. speelt de bal matig in op de keeper waardoor de keeper moeite krijgt om de bal weg te spelen en raakt de bal verkeerd. Een speler van Renswoude zit er tussen en het wordt 1-2. 
G.V.V.V. creëert weer een kans via Sijmen en hij schiet de bal er mooi in 1-3. 
 
In de tweede helft worden Sijmen, Jesper Gerritsen, Luuk en Rick gewisseld voor Jesper (Van Laar), Zaid, Can en Gideon. G.V.V.V. begint echter zwak aan de tweede helft. Renswoude creëert steeds kansen maar Lennard staat goed in de goal en voorkomt tegengoals. Maar G.V.V.V. wordt steeds zwakker waardoor Renswoude de 2-3 maakt.
 
G.V.V.V. vecht weer terug en probeert langs de verdediging te komen maar Renswoude is te sterk. Renswoude  krijgt weer een kans en maakt de 3-3. In de laatste drie minuten maakt Renswoude toch de 4-3 en verliest de C2.

Doriano Landman