Wedstrijdverslag Valleivogels C1 - G.V.V.V. C2

17 november 2013

Om 09:15 moesten we verzamelen bij G.V.V.V. en vervolgens vertrokken wij naar Scherpenzeel. Nadat we zijn omgekleed, hebben we de opstelling en de tactiek doorgenomen. Daarna hebben we de warming up gedaan en zijn we begonnen.

De 1ᵉ helft:

Als de wedstrijd is begonnen zetten we meteen goed druk en dat heeft resultaat, want al na 2 minuten is er een ingooi voor G.V.V.V.. Nino gooit de bal naar Zaid die de bal meteen naar Sijmen paast en Sijmen schiet de bal er voortreffelijk in. Het staat 0-1! Na nog een paar kansen komt er een kans voor de Valleivogels, want Nino heft het buitenspel op en het staat 1-1!
In de 18ᵉ minuut maakte de Valleivogels een fout door de bal te zacht naar de keeper terug te spelen en een oplettende Sijmen tikt de bal langs de keeper, "Bedankt Valleivogels!" Het staat 1-2!
In de 21ᵉ min krijgt Sijmen de bal voor de voeten en besluit te schieten met als gevolg een mega mooi doelpunt! Het staat 1-3! Na 25 min gingen we wissellen: Nino Micha Gideon Rick

Rust

Wissels in de rust:
Jesper Gerritsen en Can eruit en Luuk en Robbert erin.

De 2ᵉ helft:

Gelijk in de 1ᵉ minuut van de 2ᵉ helft dekten we aan alle kanten verkeerd en door een mooie steekbal maakte de Valleivogels 2-3! Na 5 minuten is het weer raak, de centrumverdediger van de Valleivogels wordt niet aangepakt en loopt zo naar voren en schiet de bal tussen de palen! Het staat 3-3! In de 60ᵉ min verzwikt Stef zijn enkel en word gewisseld voor Can. Luuk staat op de plek van Stef en Can op de plek van Luuk. Ook komt Jesper Gerritsen erin, voor Zaid. Het ging bij ons op alle vlakken fout en het mooie voetbal van de 1ᵉ helft was ver te zoeken.
De Valleivogels hadden de druk er goed op staan en door geluk (voor ons) missen ze een hoop kansen. In de 19ᵉ minuut van de 2ᵉ helft komen Robbert en Jesper van Laar met de hoofden tegen elkaar. Met Jesper gaat het al snel goed, maar Robbert moet met een heftige bloedneus het veld af. Zijn vervanger is Nino. Wij hebben nog een hele grote kans gehad, Rick kwam via de zijlijn en liep naar het goal maar legde de bal niet af! JAMMER!
In de 77ᵉ min ging ook Sijmen door zijn enkel en werd gewisseld voor Zaid. De eindstand is 3-3 en naar aanleiding van de 2ᵉ helft mogen we niet klagen!

Groeten Thijs.