Weer drie punten voor F5 tegen Renswoude

10 mei 2014
Woensdag 7 mei.

Alweer een doordeweekse wedstrijd om 18:30 uur, ditmaal tegen Renswoude F4. De eerste helft had G.V.V.V. tegenwind en kreeg Renswoude de eerste kansen van de wedstrijd. De eerste aanval van Renswoude werd door Job goed uitverdedigd. De volgende aanval werd door Diederik tot hoekschop verwerkt. Toen Marc even later uitgleed in de verdediging, was Job gelukkig dichtbij om de bal bij de toegesnelde aanvaller van Rensoude weg te houden. Renswoude was in het begin de iets sterkere partij, wat leidde tot enkele kleine kansen. 
 
Storm maakte een lange rush over het veld, maar kreeg een verdediger van Renswoude achter zich aan. Bij de achterlijn tikte de verdediger van Renswoude de bal over de achterlijn en mocht Jeffrey een hoekschop nemen. Lars kreeg de bal en schoot van een afstandje de bal in het doel, 1-0. Aan de andere kant van het veld verdedigde Salaheddien de bal twee keer goed uit. Job werkte een hoekschop van Renswoude weg en kreeg de bal bij Jeffrey, die meters terreinwinst boekte op het veld en afgaf op Levi. Het schot van Levi werd net door de keeper gekeerd. 
 
Renswoude maakte hands na een schot op doel en G.V.V.V. kreeg een penalty toegekend. Lars schoot de bal echter tegen de keeper aan. In deze fase van de wedstrijd speelde G.V.V.V. goed over naar elkaar en werd steeds geprobeerd elkaar te vinden door middel van een pass. Koen kreeg de bal van een medespeler, ging goed door en schoot de bal voor het doel. In eerste instantie kon de keeper de bal nog beroeren, maar de inlopende Diederik kon met een tikje de bal inschieten en het was 2-0. 
 
In de rust vond de inmiddels terugkerende keeperswissel Marc voor Bas plaats. Direct vanaf de aftrap kreeg Jeffrey een kans. Vanaf de zijkant schoot hij net voorlangs en kon Bas de bal net niet raken om in te tikken. G.V.V.V. was volop in de aanval. Diederik schoot tegen een tegenstander aan, Jeffrey pakte de bal op en schoot de 3-0 langs de keeper. Even later gaf Jeffrey een pass op Koen , maar liep Koen zich vast en kon hij de voor het doel vrijstaande Bas niet bereiken. Achterin hielden Job, Lars en Salaheddien het goed dicht. Toen Renswoude toch een bal voor het doel gaf, ging Marc gestrekt en redde hij de bal. 
 
In de laatste fase van de wedstrijd kreeg G.V.V.V. nog diverse kansen. Op het middenveld veroverde Storm de bal, ging langs de zijlijn maar schoot de bal net naast het doel. De keeper van Renswoude kreeg de bal niet ver weg en Jeffrey pakte de bal af. Hij speelde de laatste verdediger uit en scoorde 4-0. Koen speelde zijn tegenstander uit en gaf af op Lars, die de bal in de handen van de keeper schoot. Storm schoot de bal even later op de paal. In de kans die daarop volgde schoot Jeffrey de bal tegen de keeper. Levi speelde twee tegenstanders uit en legde af op Jeffrey, die nogmaals tegen de keeper schoot. Direct daarna klonk het eindsignaal, weer een overwinning voor F5!