Zelfvertrouwen tanken

12 april 2014
G.V.V.V. was vandaag overtuigd van de winst en ging direct vanaf de aftrap in de aanval. In de eerste aanval schoot Storm net naast het doel. Vlak daarna kreeg Jeffrey de bal en voldoende tijd om aan te leggen voor een schot. Jeffrey haalde uit en schoot via de onderkant van de lat in de linkerbovenhoek, 1-0. Nog geen minuut later kreeg Levi de bal, passeerde hij de keeper en maakte 2-0. In de verdediging hielden Salaheddien en Job de tegenstander van de bal, waardoor Marc in het begin van de wedstrijd nog niet veel te doen had. Jeffrey kreeg weer een gelegenheid om aan te leggen voor een schot, maar dit maal belandde zijn schot op de paal. Uit een pass van Koen op Storm schoot Storm de bal net over het doel. 
 
Naarmate de wedstrijd vorderde, kreeg D.V.S.A. ook wat kansen. Een schot uit de eerste serieuze aanval hield Marc klemvast. Een tweede kans kort daarna belandde gelukkig op de paal. In een poging de bal te raken haakte Salaheddien even later een speler van D.V.S.A., waardoor deze ten val kwam. De scheidsrechter kende D.V.S.A. een penalty toe, die onhoudbaar langs Marc werd geschoten. Uit de aftrap ging G.V.V.V. direct weer op het doel van de tegenstander af en vergrootte Levi de voorsprong door 1-3 te scoren. Een voorzet van Diederik vanaf de zijkant van het veld werd door Koen net voorlangs geschoten. 
 
Met Levi en Diederik in de aanval rolde de bal van de voet van Levi langs de keeper en werd het 1-4. Koen rondde een volgende aanval van G.V.V.V. af, waardoor het 1-5 werd. Jorran kreeg een kans om te scoren, maar zijn schot werd door de keeper tegengehouden. Diederik passeerde een tegenstander en de bal kwam bij Jeffrey terecht, die de 1-6 inschoot. Dat was ook de ruststand.
 
In de tweede helft ving Lars een schot van de keeper op en schoot de bal vervolgens net naast het doel. Even later gaf Lars een pass op Storm en schoot Storm de bal van een afstand hoog in het doel, 1-7. Een steekbal van Lars de diepte in op Jeffrey werd door Jeffrey goed aangenomen en ingeschoten. Jeffrey vierde de 1-8 uitbundig door op snelheid juichend achter het doel langs te rennen.
 
Met D.V.S.A. weer in de aanval lukte het Salaheddien en Marc niet de tegenstander van het scoren af te houden en werd het 2-8. Jorran kreeg een kans, maar schoot naast. Even later maakte Storm een rush over het veld, kon hij komen tot dicht bij het doel, maar belandde zijn schot tegen de keeper. Een aanval van D.V.S.A. werd niet goed uitverdedigd en ging langs Marc het doel in, 3-8. De draad werd door G.V.V.V. weer opgepakt en Diederik ging goed door langs het veld. Hij passeerde een man en schoot vervolgens tegen de paal. D.V.S.A. verdedigde de bal uit voor het eigen doel langs, zodat Koen de bal kon onderscheppen en de eindstand op 3-9 bepaalde. 
 
Met het einde van de competitie in zicht staat voor G.V.V.V. als eerstvolgende wedstrijd de spannende ontmoeting met Scherpenzeel op het programma.