Bekerwedstrijd G.V.V.V. ME1 - Roda '46 ME2

6 september 2014
Bekerwedstrijd G.V.V.V. ME1 - Roda '46 ME2  Uitslag 17-2

Zaterdag 6 september, 08.30 uur aan de blauwe zijde van Sportpark "Panhuis".
Na een lange zomerstop stonden de meiden te trappelen om weer te gaan voetballen.
Afgelopen week pas de eerste trainingen gehad. We zagen dat de meiden het voetballen zeker nog niet verleerd waren. Ook conditioneel zag het er allemaal nog redelijk tot goed uit.
Gelukkig hebben we weinig wisselingen van speelsters. We hebben helaas afscheid moeten nemen van Lieke Zwaan, die naar de MD1 is overgegaan. Voor haar hebben we een zeer goede vervangster gevonden. Nadine Blankenstijn is overgekomen uit de F.
In de F heeft ze al laten zien dat ze toe is aan een stapje hogerop. Welkom Nadine in dit leuke elftal.
We zijn heel benieuwd hoe dit seizoen zal verlopen. Vorig seizoen waren er helaas maar weinig echte krachtmetingen voor de meiden.
Gezien de competitie indeling zal dat de eerste seizoenshelft waarschijnlijk weer zo zijn.  Maaaaar laten we de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is.
Afijn....het is 08.30 uur, tijd om af te trappen voor het eerste duel dit seizoen. De trouwe supporter of lezer weet waarschijnlijk dat wij soms wat traag op gang komen in de wedstrijd. Dit levert wel eens wat spannende momenten op bij onze doelvrouw.
Vandaag bij de voorbespreking meegegeven dat we vanaf minuut 1 er vol voor moesten gaan om gelijk een "goeie tik" uit te kunnen delen.
Dit was niet tegen dovemansoren, na ongeveer 40 seconden kon de 1-0 al genoteerd worden. 1e balcontact van Romaissa was goed genoeg om het net te doen trillen.
De beer was los.........Al snel was duidelijk dat we niet 1 maar wel 10 maatjes te groot waren voor de meiden van Roda '46.
Met een ruststand van 10-1 was de wedstrijd gespeeld.
De 2e helft gaf het zelfde beeld. Vooral op de helft van de tegenstandster werd het spel gespeeld.
Jammer is wel dat de 2 enige uitbraken van Roda '46 resulteerde in 2 doelpunten. Concentratie was wat weg. Maar ach wat wil je als je zo'n veldoverwicht hebt.

Enige bijzonderheid van de 2e helft was dat Nadine tijdens haar debuut wedstrijd de 15-2 op haar naam mocht zetten. Klasse gedaan Nadine. Ik weet zeker dat we nog veel meer doelpunten en mooie actie's van jou gaan zien dit seizoen.

Voor volgende week staat de 1e wedstrijd van de competitie op het programma. Om 09.00 uur worden we verwacht in Harmelen bij SCH.

Doelpuntenmakers vandaag:

Romaissa Douna       7x
Robin Gerritsen         4x
Femke Wiedeman     3x
Danique Prins             2x
Nadine Blankenstijn  1x

Voor iedereen een prettig weekend en tot volgende week.

Marco Wiedeman, ME1