DOVO F8 - G.V.V.V. F3: 0-6

27 september 2014
Vandaag stond de derby tegen DOVO F8 op het programma. Voordat we de weg zouden oversteken naar DOVO kregen de jongens hun nieuwe G.V.V.V. tenues uit handen van Anne te Plate namens Boni Veenendaal. Na een fotosessie op het hoofdveld van G.V.V.V. was het tijd om te vertrekken naar de overburen.
 
Na de grote overwinning van vorige week was het de vraag hoe het vandaag zou gaan. DOVO gaf aanzienlijk meer weerstand en dus moesten onze jongens aan de bak.
Na een afgeslagen aanval kreeg Shierko de bal aan de zijkant van het veld, met een hoge voorzet passeerde hij een aantal tegenstanders en kon Mohammed de 1-0 maken. Ook de verdediging met Nik en Luuk moest goed blijven opletten bij de diverse aanvallen van DOVO, maar samen met de middenvelders Tygo, Thijmen en Mohammed ging dit ze goed af. Nadat Mohammed en Shierko nog de paal hadden geraakt gingen we rusten met een 1-0 ruststand.
 
In de tweede helft was het speelbeeld gelijk aan de eerste helft. G.V.V.V. verdedigde goed en had ook een paar mooie aanvallen. Uiteindelijk zorgde Adam met de 2-0 en 3-0 voor een comfortabele voorsprong vlak voor tijd. De scheidsrechter vond het ook een leuke wedstrijd want hij liet vrolijk doorspelen na 20 minuten. In deze extra tijd scoorde Shierko nog de 4-0 en na een verre uittrap van Mike kon Mohammed na een pass van Adam de 5-0 maken. Uiteindelijk maakte Adam er nog 6-0 van en bleef G.V.V.V. daarmee ongeslagen in de competitie.
 
Volgende week gaan de mannen al vroeg op stap richting CJVV in Amersfoort.