Dubbele cijfers voor de F3

5 oktober 2014

Vandaag stond de uitwedstrijd in Amersfoort tegen CJVV F5 op het programma om 8.30. Dit betekende dat de mannen al om 7.30 op Sportpark Panhuis klaar moesten staan om te vertrekken naar Amersfoort.

Gelukkig had iedereen genoeg energie. Al snel scoorde Tygo met een mooi afstandsschot de 1-0 voor ons. Bij een uitbraak van CJVV kwam onze keeper Mike op tijd uit zijn doel en kon de bal snel verplaatsen naar een medespeler. Uit deze snelle counter scoorde Tygo de 2-0 en even later maakte Shierko de 3-0 wat ook de ruststand was.

Na rust ging de F3 verder met aanvallen en al snel liep de marge op door goals van Shierko, Tygo en Mohammed. Een strakke corner van Mohammed werd door de tegenstander in het eigen doel gewerkt wat alweer de 7-0 betekende. In de laatste minuten bleef de F3 doorzetten en liep door twee goals van Mohammed en een van Shierko uit naar de 10-0.

Uiteindelijk hadden zowel Tygo, Shierko als Mohammed dus een hattrick te pakken.

Na deze wedstrijdrond bleek de F3 als enige team nog ongeslagen te zijn in de competitie.

Volgende week spelen de mannen om 11.00 thuis tegen Quick1890 AFC F11.