F3 bekert door na overwinning op VRC F6

15 november 2014
Vandaag stond voor de F3 de derde en laatste poulewedstrijd in de beker op het programma. De twee eerdere wedstrijden werden al gewonnen. Aan een gelijkspel zouden onze mannen dus genoeg hebben, maar ze willen graag winnen en dus vandaag ook.
Ondanks de regenval van de afgelopen nacht en avond ervoor gaat onze wedstrijd gewoon door aangezien we op het kunstgras spelen.
Al snel weet Adam de 1-0 te maken en even later is het Shierko die de marge verdubbeld. Na een paar kansen gemist te hebben is het Shierko die met een mooi schot onderkant lat scoort. Uit een corner van Adam kan Luuk vervolgens de 4-0 scoren. Adam zelf scoorde vervolgens zijn tweede met een mooi afstandsschot. Na een bal die bleef hangen na de uittrap van de keeper schiet Thijmen op goal, via de keeper gaat ook dit afstandsschot erin. De wedstrijd was behoorlijk eenrichtingsverkeer op een gegeven moment, de verdediging en Mike hadden niet veel te doen waardoor regelmatig een verdediger mee kon aanvallen. Uit een van deze aanvallen wist ook Luuk met een afstandsschot te scoren. Dit betekende de 7-0 en tevens ruststand.

In de rust spraken we met de jongens af dat ze probeerden om goed te blijven overspelen en zo nog meer doelpunten te gaan maken. Uit een pass van Thijmen kon Shierko al snel hard in de verre hoek de 8-0 aantekenen. Luuk scoorde zijn hattrick door een schot dat langs de keeper ging en dus 9-0. Ook Adam maakte zijn hattrick compleet door de 10-0 te scoren. Nadat Tygo eerst op de lat had geschoten, was het even later wel raak en scoorde hij de 11-0 wat tevens de eindstand was. Hierdoor zijn we door in de beker en gaan we ons nu eerst richten op de laatste 3 competitiewedstrijden. Te beginnen volgende week thuis om 10.00 tegen SO Soest F6.

Gert van de Haar