F3 bijna zeker van tweede ronde in beker

19 oktober 2014
Na de ruime competitie-overwinningen van de laatste weken stond vandaag de tweede poulewedstrijd in de beker op het programma. Al vroeg mochten we thuis aan de bak tegen Dovo F9 op veld 3. Iedereen was aanwezig, alleen Iwan kon helaas niet. Na een paar mooie aanvallen was het al snel 1-0 door een eigen doelpunt na een voorzet van Shierko. Luuk verdubbelde de marge door een voorzet bij de 2e paal binnen te lopen. Mohammed scoorde de 3-0 na een pass van Tygo. Hierna wilde iedereen naar voren, waardoor Dovo kansen kreeg en ondanks goed verdedigen van Nik, Luuk en Mike kwam Dovo op 3-1 en 3-2. Mohammed zorgde gelukkig voor de 4-2 met rust. In de rust met de jongens afgesproken om ook op de verdedigende taken te letten en verder door te gaan met hetgeen ze goed deden: aanvallen en scoren.
 
Na rust tikte Shierko beheerst binnen bij de eerste paal uit een corner van Tygo, waarna Mohammed voor de 6-2 zorgde. Uiteindelijk bepaalde weer een eigen doelpunt van Dovo de 7-2 eindstand na een strakke voorzet.
 
Dit betekende alweer de tweede overwinning in de beker. In november wacht nog VRC F6 als laatste hobbel naar de volgende ronde. Volgende week wacht eerste de topper uit bij Spakenburg F4 om 9.00 uur.