F3 door naar 3e ronde beker‏

21 februari 2015

Vandaag stond voor de F3 de uitwedstrijd tegen Valleivogels F2 op het programma. Mike was afwezig en werd vervangen door Julian. Mohammed was helaas ziek geworden zodat we met 8 man naar Scherpenzeel vertrokken.

 

De eerste kans voor ons werd helaas nog gemist door Thijmen na een mooie pass van Adam. Even later scoorde Adam zelf wel met een mooi schot uit de hoek en ook Shierko wist het net te vinden. Een hoog schot van Valleivogels ging bij de tweede paal op de paal en de rebound werd goed tot corner verwerkt door Julian. Even later was het wel raak voor hen en stond het 2-1. Na een mooie aanval van onze jongens scoorde Shierko na een pass van Adam de 3-1 en met een hard afstandsschot na weer een pass van Adam de 4-1. Dit was ook de ruststand. In de rust werden de puntjes nog even op de i gezet met onze verder uitstekend spelende jongens.

 

Uit een counter na rust scoorde Valleivogels de 4-2 met een afstandsschot. Tygo schoot na een aanval eerst naast de goal. Even later ging hij weer goed door waarna hij de keeper passeerde met een bal in de korte hoek en ook voor de 6-2 zorgde met een mooie goal. Valleivogels deed ondanks het goede verdedigen van Nik, Raoul en Luuk en keeperswerk van Julian weer wat terug. Een vrije trap voor ons werd door Shierko hard en helaas net iets over de goal geschoten. Julian hield vervolgens Valleivogels weer van scoren af. Shierko scoorde onze zevende goal na. Uit een corner scoorde Valleivogels de 7-4 nog, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Wanneer en tegen wie de volgende ronde is, weten we nog niet, maar we zijn naar de derde ronde.