F3 kampioen

10 januari 2015

Op deze winderige dag stond voor onze mannen een belangrijke wedstrijd op het programma: de inhaalwedstrijd tegen SO Soest F6. Bij winst zouden we kampioen zijn. Op een winderige/stormachtige strook werd er afgetrapt. Na een wat aftastend begin werd Mohammed diep gestuurd, hij kon de bal goed voorgeven aan Shierko die dan ook de 1-0 maakte. Onze jongens bleven hard werken. Thijmen legde een bal mooi achter de verdediging waardoor Adam de 2-0 kon maken en even later ook de 3-0. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft hadden beide ploegen veel last van de wind. SO Soest kwam een paar keer gevaarlijk door, maar gelukkig stonden Nik, Luuk en Raoul goed te verdedigen en ook Mike was attent bij de ballen die hij kreeg. Uiteindelijk konden we er weer een keer goed uitkomen door Tygo en Mohammed. Hij ging goed door aan de zijkant en kon zo Adam met een pass bereiken die de 4-0 eindstand op het scorebord zette.

Na de wedstrijd was het feest in de kantine met patat, AA en uiteraard een mooie beker voor al onze jongens. Over drie weken beginnen we in de voorjaarscompetitie. 2 klassen hoger, volop aan de bak dus.